fbpx

У столиці вже п’яту добу шукають 32-річного Сергія Примака – головного інженера науково-дослідного інституту

У столиці вже п’яту добу шукають 32-річного Сергія Примака – головного інженера науково-дослідного інституту. Минулої п’ятниці він разом із колегами святкував день народження керівника у ресторані, і додому не повернувся, йдеться в сюжеті ТСН.

Оксана разом із тримісячною донькою обходить прилеглі до будинку вулиці. “Я не знаю, що з ним сталося, я не можу зрозуміти. Для мене це загадка, шoк”, – каже вона. Востаннє зв’язок із чоловіком був у п’ятницю, коли той зателефонував близько 22:00 і повідомив, що за годину вирушатиме додому. У закладі, де святкували день народження, переконують, що всі роз’їхались не дуже пізно і бодай-якихось інцидентів не траплялось.

До будинку на Троєщині Сергія привіз знайомий водій, але до оселі Оксана чоловіка так і не дочекалася. “Дитя погодувала і заснула. Прокидаюся, а його немає. О 23:00 його бачила сусідка, він тут лежав”, – каже дружина. Наступного дня колегам зниклого невідомий надіслав відео тривалістю всього сім секунд і без звуку. На ньому Сергій із жакетом у руках хитається, нічого не каже. Де були зняті ці кадри – розпізнати складно. Жакет чоловіка потім знайшли на автозаправній станції, що за кілометр від будинку, де він мешкає.

Читайте також: 8-денний пошук вoдoлaзів нічого не дав: рідні просять повідомити будь-яку інформацію, про зниклого на озерах хлопця

Рідні, колеги та волонтери почепили у кількох районах Києва тисячі оголошень зі світлиною зниклого. Оксані телефонують та пишуть часто, але результату немає. Конкретної інформації немає і в поліції. “Є свідки, які в тому чи іншому місці бачили його”, – каже керівник слідчого відділення поліції Деснянського району Дмитро Петровський. В одну з лікарень Голосіївського району звертався чоловік, дані якого співпадають з даними зниклого Сергія Примака, але пацієнт вказав іншу адресу проживання.

Медики оглянули його і відпустили, бо запиту від поліцейських на ту мить ще не було.  Нині правоохоронці вивчають відео з камер спостереження, а також звернулися до мобільного оператора, аби вивчити дзвінки зниклого.

You cannot copy content of this page