fbpx

В 17 років хлопець закохався в 51-річну жінку, а у 18 – одружився з нею. Минуло вже 18 років, і вони досі разом!

Любов — це таке почуття, якому підвладні всі віки. Адже сеpцю не можна наказати.

За матеріалами – Пошепки.

Ця незвичайна історія відбулася вісімнадцять років тому. Джей Бархем, якому на той момент було сімнадцять років, вирішив отримати права на водіння автомобіля. Він хотів навчитися водити автомобіль. Навчати його основам водіння довелось Лінде, яка працювала в автошколі інструктором з водіння. Жінка в той час переступила п’ятдесятирічний кордон.

Курси з водіння тривали майже два місяці. Весь цей час між ними були тільки робочі відносини. Лінда старанно навчала Джея водінню автомобіля, а він сумлінно вчився. Вже тоді між людьми спалахнула іскра, симпатія. Вони не наважувалися зізнатися один одному в своїх почуттях. Все тому, що обидва розуміли, яка різниця у віці існує між ними.

І ось в один із днів, коли в автомагнітолі зазвучала красива романтична мелодія, вони поцілувалися. Це сталося само по собі, несподівано для них самих. Хлопець потім зізнався, що вони самі були в шoці від свого вчинку. З тих пір закохана пара була нерозлучна.

Можна тільки собі уявити, скільки довелося вислухати Лінді і Джею гидоти на свою адресу. Не було жодної знайомої людини, яка б не засуджувала їх відносини. І це пояснюється різницею у віці. Адже тридцять чотири роки — це не жарт.

Люди засуджували Лінду за зв’язок з таким хлопцем, який годиться їй в сини. Над Джеєм підсміювалися друзі і знайомі. Вони говорили, що хлопець — любитель бабусь. Всі навколишні були впевнені, що цей зв’язок скоро припиниться, що це несерйозно.

Минуло вже вісімнадцять років. Сьогодні Джей — це тридцятишестирічний чоловік. Відповідно Лінді вже шістдесят дев’ять років. Вони живуть щасливо. Чоловік стверджує, що і сьогодні він дуже сильно закоханий в свою дружину.

Неприємно йому тільки згадувати ті речі, які говорили їм сусіди на вулиці. Насправді ж виявилося, що ті люди, які засуджували «нерівний» шлюб, вже встигли по кілька разів одружитися і розлучитися. Тоді, як вони з дружиною живуть разом уже майже двадцять років і при цьому абсолютно щасливі разом, незважаючи на велику різницю у віці.

Читайте також: Заливаючись слізьми, з невимовним бoлем я поклав сина на гpуди мамі. Щоб він востаннє відчув її і попрощався. Раптом малюк голосно заплакав

Легко засуджувати людей з боку, не примірявши їх ситуацію на себе чи не проживши їхнє життя. Але ми раді, що така неймовірна історія дійсно існує, і ці люди щасливі!

You cannot copy content of this page