fbpx

В статусі нареченої: Могилевська виходить заміж

Українська співачка Наталія Могилевська натякнула на те, що скоро вийде заміж.

Як пише НВ, в інтерв’ю на шоу каналу Україна “Привіт, 20-ті” 44-річна артистка повідомила, що знаходиться «в статусі нареченої».

Зокрема, артистка загадково відповіла на питання про те, чому в її концертній команді танцюристів так багато чоловіків:

Читайте також: ” Я буду найдорослішою мамою в нашому шоу-бізнесі. Я була найдоросліша переможниця «Танців з зірками», а тепер стану найдорослішою мамою”, – Могилевська

«Сьогоднішній мій номер на пісню “Покохала” про те, що любов – це стихія. Така ж неймовірна і неосяжна, як океан. А коли океан розіллється, навколо будуть женихи. Адже єдиний час жінки, коли вона законно має право розглядати інших чоловіків – це стан нареченої. До цього не можна – ще рано, а після цього вже пізно – ти заміжня», – повідомила вона.

Напередодні в інтерв’ю і на своїх концертах Могилевська відкрито зізнавалася, що закохана і щаслива. Крім того, співачка повідомила, що присвятила коханому свою нову пісню “Покохала”. Втім, ім’я бойфренда і пймовірного майбутнього чоловіка Могилевська не розкриває, проте в Мережі ходять чутки, що її обранцем став ландшафтний дизайнер і музикант Влад Кацюба. Саме він став головним героєм в кліпі на пісню “Покохала”.

За матеріалами –УНІАН.Лайт.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page