fbpx

Василь з нареченою уже визначились з датою весілля, почались приємні клопоти. На забаві будуть найперші люди області, тому своїх батьків жених бачити серед еліти не бажає

Відчуваю себе якимось обділеним. Але не в матеріальному плані . Тут у мене взагалі все чудово. А ось мої батьки викликають у мене почуття сором’язливості.

Я зміг досягти певних висот, і тепер можу дозволити собі все, що душа забажає. Так, мені довелося багато вчитися і займатися, але все це вже в минулому, тому в майбутнє я дивлюся з упевненістю.

Але відчути себе людиною вищого сорту, заважає моє коріння. Мої батьки за все своє життя так і не зуміли заробити зайвої копійки. Навіть на Жигулі і то грошей не зібрали. Як так взагалі можна було жити? Невже вони не могли поставити собі певну мету і йти до неї ?!

Зараз зі мною живе дівчина. Вона з багатої сім’ї, яка відома на все наше обласне містечко. Ми плануємо одружитися. Але запрошувати на весілля батьків я не збираюся. Та й навіщо? Що вони зможуть показати моїм майбутнім родичам? Як вони просиділи від зарплати до зарплати, своє життя? Так і без цього можна обійтися. Навіщо зайві додаткові витрати.

З нареченою ми живемо вже разом, тому попросив батьків не приїжджати до мене без запрошення, тому що це не красиво. Сказав, що сам буду їздити до них. Може не так часто, як їм би хотілося, але таке життя. Та й чого я там у них не бачив. Я навпаки намагаюся триматися від того містечка подалі, щоб рідше згадувати, як жити не потрібно.

Вони ніби й засмутилися, але нічого заперечувати не стали. Значить, чудово все зрозуміли, що не потрібно заважати своїй єдиній дитині жити. За це розуміння їм, звичайно, спасибі.

Напевно, хтось мене засудить. Але знаєте, я не вірю в ці забобони. Той, хто зі мною солідарний, знає, про що йде мова. У наш час не можна бути сентиментальним. Якщо хочеш продовжувати жити в світі, в якому присутні гроші, будь готовий забути про мораль. Я нікого не закликаю робити так, як я. Та й не кожному це дано. Просто шановні батьки, якщо ви не в змозі заробити пристойні гроші, то не заважайте це робити своїм дітям!

Минулого тижня ми визначили остаточну дату весілля. Зараз всі в клопотах і турботах до його приготування. Моя майбутня дружина розповіла по секрету, що на весілля запрошені перші люди області. Тому сторонніх осіб на святі бути не повинно.

Я вже уявляю ранкові заголовки місцевих газет з приводу найкращого весілля міста в цьому році. А які тільки відкриються можливості для мене. Це навіть важко уявити.

Я остаточно вирішив, що моїх родичів на весіллі не буде. Тільки, як краще все це пояснити нареченій і її рідним? Природно, мені не хотілося б розповідати всю правду.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page