fbpx

Вчора зять виставив нас за двері, а сьогодні спокійнісінько кличе посидіти з онуком. Говоримо, що він не правий у відповідь повне не розуміння з його боку. Це що? Це, як? Людина прикидається, чи ум декого так прийнято в родинах, а я й не знаю

Мені 49 років, одружена. Я вже бабуся, моєму внуку три рочки. Живемо ми з чоловіком через пару вулиць від дочки. Так вийшло, що наші відносини з зятем, не склалися ще з тих пір, коли вони з донькою тільки почали зустрічатися. Дуже зухвалий хлопчина, із забезпеченої сім’ї, який не знав слова «ні». Коли приходив до нас додому, вів себе як ніби він тут господар. Ми з чоловіком, звичайно, спочатку мовчали, але всьому є межа. Коли чаша терпіння наповнилася до країв, спочатку поговорили з дочкою, а потім і з ним. Він сказав, що все зрозумів, і буде вести себе інакше.

Дійсно, виправився. Але знаючи, яким він може бути, ми були все одно не в захваті від цих відносин. Але що поробиш, любов зла. Дочка дуже його любила, і коли він зробив їй пропозицію, ми змирилися з її вибором і прийняли зятя. Батьки у хлопця виявилися дуже хорошими людьми. Як з’ясувалося, він дуже пізня і бажана дитина, і тому, не знав слова «ні».

Зіграли весілля, все пройшло відмінно. Після весілля молодята прожили півроку у його батьків, а потім купили квартиру. Квартиру продавали наші колеги по роботі, в будинку через два перехрестя від нас. Ми з чоловіком дуже зраділи, що зможемо часто їх відвідувати. Ми заходили з чоловіком часто після роботи – дочка любить пекти торти, пироги і тістечка, і кликала нас на чай. Видно було, що коли ми були в гостях, а зять повертався з роботи – наша присутність йому, м’яко кажучи, не подобалася.

Так вийшло, що через рік я пішла з роботи, і стала приходити до доньки майже кожен день. А коли дізналися, що у нас буде внук – ми були на сьомому небі від щастя. Я допомагала доньці в усьому – і прибрати квартиру, і в магазин з нею сходити і просто провести час біля телевізора або в парку. Коли з’явився внук, ми зі свахою часто були у молодих, особливо в перший час.

Онук підростав, і дочка стала все рідше кликати в гості. Тільки якщо їй щось було дуже потрібно. Коли я приходила, зять, не соромлячись, питав у дочки, навіщо я прийшла. Мені було дуже прикро. Він перестав поважати нас з чоловіком. Коли дітям потрібно було кудись у справах, онука найчастіше відвозили до інших дідусів та бабусі. А в черговий вечір, коли ми прийшли в гості, зять сказав, що не хоче, щоб ми приходили так часто, тим більше без запрошення. Ми були дуже ображені і обурені з чоловіком.

І раптом, він дзвонить нам і просить прийти посидіти з онуком. Ми, скриплячи зубами, прийшли до них, заради нашого онука улюбленого і єдиного. Але нахабства зятя немає меж!

Як пояснити йому, що так не робиться? Спочатку він говорить, що не хоче нас бачити, а потім кличе посидіти з хлопчиком? Це як називається, і як на це все реагувати?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page