fbpx

Він довіряє мені, ділиться своїми труднощами і досягненнями. А я стала його другом і порадником. Ми багато часу проводимо разом, подорожуємо і цінуємо один одного. Його теперішній шлюб – помилка і тримається лиш заради дітей

Він довіряє мені, ділиться своїми труднощами і досягненнями. А я стала його другом і порадником. Ми багато часу проводимо разом, подорожуємо і цінуємо один одного. Його теперішній шлюб – помилка і тримається лиш заради дітей

На четвертому курсі університету я познайомилася з шикарним чоловіком. Мені завжди подобалися представники сильної статі старші за мене, а мої однолітки здавалися легковажними і несерйозними. Знайомство відбулося біля супермаркету, недалеко від мого будинку. Чоловік просто запропонував піднести сумки до під’їзду моєї квартири. Ми ще довго стояли біля будинку і спілкувалися на нейтральні теми, милуючись заходом сонця і ніжно посміхаючись один одному. Людина, що володіє прекрасним почуттям гумору і шармом, з хорошим смаком, привабливий. Та він просто підкорив мене з першого погляду.

Я була дівчиною скромною і сором’язливою, мені складно починати і будувати відносини з чоловіками. У моєму новому романі з дорослим чоловіком боязкість зникла, і з’явилося бажання просто жити і бути поруч з цією людиною.

Як і будь-яка жінка, закохана в чоловіка, я захотіла проводити весь свій вільний час з ним і дізнатися про нього і його життя в цілому. Він виявився чесним переді мною і повідав несподівану історію про те, що має сім’ю і дітей, є улюблена робота і прекрасний будинок. Але відносини з дружиною давно зійшли нанівець, а діти – це сенс його життя і саме заради них він зберігає шлюб. Я зізнаюся чесно, роман з одруженим чоловіком для мене це вперше. Але на мій подив, сорому і неприязні я не відчула. Навпаки, захотілося  подарувати йому те тепло, якого він не має в шлюбі.

Я щаслива. Мій чоловік виявився щедрим і добрим, дарує масу задоволення і ніжності. В даний період життя я не шукаю способи і методи для утримання свого коханого. Я не думаю про можливе майбутнє і не будую будь-які плани, як і не задаю питання про його сім’ю, оскільки мене влаштовує роль коханки.

Одного разу в жвавому торговому центрі я побачила його з дружиною і дітьми. Мене охопило почуття ревнощів. Я сховалася за декораціями при вході і просто спостерігала до того моменту, поки вони не зникли з очей. Мій коханий поводився досить стримано з дружиною, надаючи увагу, і дарував ласку своїм дітям. І я не засуджую його за рішення жити в родині з жінкою, до якої вже немає потягу і почуттів.

Він довіряє мені, ділиться своїми труднощами і досягненнями. А я стала його другом і порадником. Ми багато часу проводимо разом, подорожуємо і цінуємо один одного.

Роман з одруженим чоловіком – чому ні? Комфортно і весело, тепло і затишно, та бачити його завжди приємно. Мені більше і не треба. Чого ще бажати?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page