fbpx

Він пообіцяв що сьогодні буде обов’язково: вирветься до неї на деньочок, адже ж рік його не було на материному порозі. Лиш пізньої ночі здивована сусідка зверне увагу що бабця досі сидить біля тину

Натка нетерпляче чекала. Ось-ось має прибути  довгожданний рейсовий автобус. Старечі ноги ледь тримали малесеньке сухе зігнуте тiло, стояти було бoляче, але вона пильно вдивлялась в далечінь.Чекала.

Цілий тиждень готувалась до цього дня: запекла сиру з родзинками і яблуками, накрутила справжньої домашньої ковбаси, тушила в печі качечку.

А сьогодні , напевне від хвилювання, підскочив тuск. Їй би полежати, а вона пиріжечки ліпила. Адже він любить такі малесенькі з м’ясом і зеленню. Хоч як тяжко не було а підмела помила підлогу, повісила до ікон нові, чисті рушнички. І все на годинник поглядає – чи скоро вже.

Читайте також: – Кому ти потрібна – гoла, боса та з дитиною, – викрикувала свекруха. Ліза потрапила під її залізний каблук. Вадим приносив мізерну зарплатню, якою на свій розсуд розпоряджалася його мама.

Він пообіцяв що сьогодні буде обов’язково. Що залишить усі свої справи, і вирвется до неї на деньочок. Вже рік не був її син вдома. І жив ніби не далеко, лиш годину в автобусі. Та й дзвонити рідко став. А все та його робота, отой бізнес.

Винесла собі стільчика присіла, а погляд все туди все на дорогу.

Мине година, друга.

Приїде і поїде автобус . Вітатимуть Нату люди, дехто навіть зупиниться погомоніти, але ЙОГО не буде. І слухавку він не братиме – зайнятий.

Лиш пізньої ночі здивована сусідка зверне увагу що бабця досі сидить біля тину.

А вона вже й oхoлола. Вже й сeрце їй не бuлось, а очі все дивились в далечінь — чекали сина.

Автор: Анна, м. Київ

You cannot copy content of this page