X

Він викупив стару малогабаритну хрущівку і перетворив її на справжній палац ! Цей чоловік дійсно майстер на всі руки! Тільки подивіться на це чудове перевтілення!

Цей чоловік дійсно майстер на всі руки! Тільки подивіться на це чудове перевтілення! Джерело

Квартира призначена для однієї людини (молодої людини :). Тому планування було спроектоване майстром виходячи з його звичок, способу життя, смаків і уподобань. На все було заплановано 4 місяці. В принципі, через 4 місяці він і в’їхав, тільки ще 2-3 облаштовував і докуповував меблі.

Читайте також: – І що я з цим буду робити? На хліб намащу? Треба було мене не наpoджувати! Батьки залишають своїм дітям заповіт. А ти? – зривалася на крик донька

Для збільшення простору було вирішено відкрити кухню і поєднати із залом, комору збільшити за рахунок витягнутої спальні і зробити гардероб (щоб позбутися раз і назавжди від шаф), збільшена мізерна ванна кімната. Чоловік вже знав, де що буде стояти, тому планування була максимально продумано.

Ці фотографії не остаточний результат, а близько 1-2 місяців після закінчення ремонту. Це лише основа для подальшого обживання. Декором юнак вирішив зайнятися в процесі, щоб не захаращувати квартиру враз , а підбираючи продумані предмети, що мають особисту цінність і пам’ять.

І ще, чоловік не претендує на номінацію “Найбільш ексклюзивний інтер’єр”, це його перший ремонт, перша квартира. Планування, колір, стиль … були обрані ним і для нього усвідомлено.

А ось власне і результат …

K Anna:
Related Post