fbpx

Вона вже зрозуміла, що побачить, коли відчиняла двері, але виявилося не до всього вона була готова. Там був Тарас та котру любила найбільше

Катіна мама дуже сувора, чужих людей не любить. Вона досить грyба, навіть неприємна, хоча начебто не добре говорити так про людей, тим більше про своїх. Кoнфлікти у неї не тільки зі знайомими, але і на роботі. Якби вона не була дуже хорошим бухгалтером, який вміє, що потрібно показати, що потрібно заховати, то з нею б розпрощалися давно. Джерело

З Тарасом Катя познайомилася давно, зустрічалися, намагалися будувати стосунки. Хлопець він дуже хороший, справжній красень. Але з роботою у нього не складалося, освіти немає і легковажний. Довше ніж 2-3 місяці на одному місці не затримувався.

Читайте також: “Мармеладне” яблучне варення на зиму. Дуже цікавий і оригінальний рецепт

Через якийсь час зробив їй пропозицію, вона погодилася. Як сказати матері вона не знала, до цього у Каті були молоді люди і навіть деяких з них вона приводила додому. Але мама була проти!

Кожна молода людина отримувала цебер брyду. То грошей у нього мало, то не гарний, батьки селюки. Причин багато, але результат один. Цього разу вирішила не йти на поводу матері і самій зробити свій вибір.

Нарешті Катя представила свого хлопця матері і сказала, що вони вирішили одружитися. Все сталося, як Катя і очікувала. Мама крuчала на весь будинок, обрaзи, докори, лайка. У хід пішов навіть посуд. Потім мама сказала, що якщо Катя вийде за нього заміж, то ноги її в цьому будинку не буде. Спокійна і покірна Катя не стала цього разу прогинатися під маму, зібравши свої речі, вона пішла з Тарасом.

Весілля було скромне, без гостей вони просто розписалися і ввечері відзначили в ресторані. Жити вони почали у Тараса. Сам він був приїжджий, але батьки продали в своєму місті дачу і змогли купити йому кімнату в комуналці. Ну хоч таке, але своє житло.

З сусідами відносини у них не складалися. Через стінку жила сім’я з дитиною, які поклали око на їхню кімнату і наполегливо їх виживали, намагаючись викупити кімнату за копійки. Тарас не був проти орендувати житло, але готовий був продати за середньоринковою ціною, аби купити кімнату в іншому місці. Йому байдуже було де жити, а чому б не допомогти сусідам, якщо це їх врятує. Але вони пропонували лише третину від вартості, а Тарас благодійністю займатися не мав наміру. Тому сусіди робили всілякі пакості, щоб вижити його звідти.

Тому, коли зателефонувала мама і сказала, що погарячкувала і була не права, і запропонувала їм переїхати до неї, то Катя зраділа.

Маму і правда немов підмінили, ходила щаслива, добра. Розмовляла навіть інакше – без грyбості в голосі. Кoнфліктів в будинку не було і життя почало налагоджуватися. Тарас влаштувався на роботу, Катя теж працювала оператором на телефоні в таксі. Грошей було достатньо і навіть вийшло з’їздити всім разом на відпочинок.

Але зруйнyвалося все в один момент. У Каті з Тарасом була річниця, вирішила повернутися додому раніше і приготувати вечерю. Відкривши своїми ключами, увійшла в квартиру і зрозуміла, що вона вдома не одна. З їх кімнати долинали стогoни. Вона вже зрозуміла, що побачить, коли відчиняла двері, але виявилося не до всього вона була готова. Там був Тарас … з іншою … з її мамою.

Мама побачила її і не виглядала розгубленою, не було сорому – лише усмішка. Виявилося, вони з Тарасом зустрілися випадково відразу після їхнього весілля, і у них все закрутилося. Тому мама і покликала їх до себе, щоб тримати молодого коханця ближче.

Минуло вже два роки, Катя не знає разом мама і її колишній чоловік чи ні. Після розлучення вона переїхала в інше місто і почала життя з нуля. Для неї вони більше не існують

You cannot copy content of this page