fbpx

Вони мене помітили і розійшлись швидко. На вулиці чоловік запевняв, що нічого такого не було, просто стояли вони близько і мені здалося. Дуже переконливо пояснював, навіть хотілося повірити, ось тільки не вийшло

Заміжня я вже 4 роки і весь цей час мій чоловік був просто ідеальним, навіть непорозумінь серйозних пригадати не виходить.

У нас є син, якого мій чоловік просто обожнює і на руках носить і мене і його.

Мені здавалося, що в нас ідеальна сім’я. Ніщо і ніколи не давало мені приводу думати, що щось не так.

Є в мене і хороша подруга, у неї ще сім’ї немає, тому часу з нею ми проводимо достатньо, тим паче, вона моя кума. Подруга дівчина гарна, за зовнішністю стежить, у спортзалі буває ще й заробляє добре.

Я й не думала ніколи нічого і довіряла чоловікові і їй, до одного випадку. Одного разу ми з сином у магазин пішли. Малий спав собі в колясці, а я могла погуляти. Між полицями на мене й чекала не надто приємна картина – мій чоловік не просто говорив з моєю подругою, а й поправляв її волосся. Але не це мене насторожило, а їхній ніжний погляд одне на одного.

Вони мене помітили і розійшлись швидко. На вулиці чоловік запевняв, що нічого такого не було, просто стояли вони близько і мені здалося. Дуже переконливо пояснював, навіть хотілося повірити, ось тільки не вийшло.

Прийшовши додому, зібрала речі і поїхала до батьків. Мамі та татові нічого не сказала, вони у мене з характером, тато б точно з зятем поговорити поїхав би.

Поки що живу у батьків і намагаюся зрозуміти що робити далі. Начебто й приводу для розлучення залізного немає, але й упевнено сказати, що чоловіка люблю не виходить.

Уже й сама не розумію нічого, заплуталась геть. Чи права я? Чи є це приводом для того, аби сім’ю розлучити?

04,11,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page