fbpx

Вони відштовхують гроші: речі які ніколи не можна носити в гаманці

Гаманець, виявляється, може бути не тільки стильним предметом для зберігання грошей і аксесуаром, що підкреслює імідж, а й талісманом, який привертає матеріальне благополуччя. Тільки для того, щоб він виконував таку функцію, використовувати його треба правильно.

У чому це полягає? Головним чином у тому, що в гаманці не повинно бути зайвих речей. Деякі предмети здатні блокувати фінансові потоки, а то і зовсім – залучати невдачі. Біоенергетики кажуть, що енергія грошей – штука примхлива. Найменша неповага до купюр – і вони тут же відмовляться до вас приходити. Про те, які предмети відштовхують гроші, дізнайтеся з нашого матеріалу.

Чеки

Зберігати чеки для підведення домашньої бухгалтерії і аналізу раціональності покупок – рішення правильне, але в гаманці таким папірцям не місце. Там чеки створюють так званий інформаційний шум, який блокує фінансові надходження. Езотерики називають чеки порожніми грошима, які викликають втрати. Щоб уникнути фінансового збою, зберігайте їх в окремій папці. Але, якщо задуматися, то можна прийти до висновку, що залишати їх і зовсім не варто.

Сувенірні гроші

Дехто носить у своїх гаманцях сувенірні купюри, нібито, залучаючи тим самим купюри справжні. Фахівці кажуть, то такі папірці не сприяють фінансовій удачі. Швидше, навпаки, вони її відлякують. Посудіть самі: якщо людина носить у гаманці папірці, оздоблені під натуральні купюри, то своїми діями повідомляє Всесвіту про те, що його цілком влаштовують такі «грошики». Якщо вас цікавлять не вони, а справжні банкноти, то викладіть їх зі свого гаманця, щоб звільнити місце для реальних грошей.

Фотографії

Навіть фотографіям найулюбленіших родичів не місце в гаманці, тому що кожне фото має свою силу. Гаманець тісно пов’язаний з енергією його власника, а зовнішня енергія може порушити ці відносини, що призведе до фінансових проблем. Якщо хочете, щоб знімки ваших рідних завжди були під рукою, помістіть їх в блокнот або візитницю, але не в гаманець.

Ліки

Це з роками косметичка перетворюється в аптечку, але гаманця це не стосується. У цьому аксесуарі не місце не тільки для медикаментів, а й для рецептів лікарів, списків ліків і всього того, що пов’язано з аптекою. Найкраще зберігати все це в кишені сумки. Таким чином, відповідно до переконань, фінанси економитимуться, так як ми перестанемо часто хворіти. Іншими словами, ви отримаєте подвійний ефект.

Старі банківські карти

А також – невиграшні лотерейні квитки, посвідчення з терміном дії і бонусні карти магазинів, яких вже не існує, не принесуть вам удачі. Час всіх цих предметів вже давно минув, тому залучити фінансову удачу в ваше життя вони не зможуть.

Позбувшись від непотрібних предметів у своєму гаманці, ви звільните в ньому місце для купюр, можливо навіть – великих. Відомо, що старі речі тільки захаращують простір, не дозволяючи чомусь новому і більш приємному приходити у ваше життя. Звільняйтеся від мотлоху і ставайте багатшими.

You cannot copy content of this page