fbpx

Все геніальне – просте. Будуємо шикарний басейн за кілька годин. Впорається кожен. Покроковий майстер – клас

Все геніальне – просте. Будуємо шикарний басейн за кілька годин. Впорається кожен. Покроковий майстер – клас

Як зробити басейн з соломи

Як ви думаєте, чи можна побудувати басейн з соломи? Звучить неправдоподібно, але насправді, реалізувати це можна. Більш того, впоратися з цим завданням зможе абсолютно кожен. Нижче ми розповіли про те, як це зробити.

З чого почати

Насамперед займіться пошуком всього необхідного.

Для створення басейну вам знадобиться наступне:

  •  солома в тюках;
  •  водонепроникна плівка;
  •  ніж;
  • тачанка;
  •  вода.

Що стосується плівки треба зауважити, що в даному випадку потрібна водонепроникна плівка, що використовується для створення штучних водойм. І так, радимо застелити басейн двома шарами плівки, одного буде замало.

Як побудувати басейн

Насамперед вам треба буде знайти все необхідне. Як ви розумієте, знадобиться багато соломи. Зовсім не обов’язково щоб це була нова солома головне, щоб тюки тримали форму. Щодо плівки ми вже сказали, вона повинна бути непроникною і міцною.

Потім визначаєтесь з місцем. До речі, що стосується розміру ставка вам треба вирішити заздалегідь. Все що вам треба зробити, так це вибудувати з наявних солом’яних тюків замкнуту огорожу. По висоті вирішуйте самі, як і по ширині стінок. Головне ставте тюки впритул.

Коли основа басейну буде готова, застилаємо його плівкою. Ясна річ, в даному випадку вам потрібно цілісне полотно, застеліть ним всю внутрішню частину басейну, і накинувши на стінки. Потім зафіксуйте плівку, щоб вона не сповзла назад.

Останнє що вам залишиться зробити, це наповнити басейн водою. Для цього можна використовувати звичайну водопровідну воду.

Текст підготували – intermarium.news

You cannot copy content of this page