fbpx

Все як завжди. Чоловік зібрався і буденним голосом сказав, що поїде до мами щось дрібне відремонтувати. А ввечері повідомлення від нього прийшло. Я разів зо п’ять перечитала, аби усвідомити, що саме там написано було

Я послухала подруг і зробила все, аби вийти заміж. Ми жили, як у казці. Можливо, було добре тільки мені, адже я дуже не хотіла залишитись сама. Він був добрим чоловіком, але не любив мене, мабуть. А вчора все розсипалось знову…

Чоловік поїхав до своєї матері у вихідні. Він не повернувся ввечері, лише надіслав прощальне повідомлення. Вибачився і сказав, що подасть на розлучення сам. На той момент я зрозуміла, що склеїти ці руїни вже не вдасться. Я залишилась одна. Молода та красива. Розлучена мама з дитиною.

Як можна було ще вчора спати в одному ліжку, а сьогодні вже все зруйнувати? Піти в нікуди, ніби давно готував план втечі. Адже я як могла оберігала сім’ю, створювала затишок і підтримувала чоловіка в найскладніші моменти.

Ілюзія? Рожеві окуляри? У мене не вкладається в голові, як можна залишити рідну людину, для якої ти був цілим життям.

Свекруха зателефонувала у понеділок. Ні, не втішити. Вона сказала, що я повинна була відпустити його давно. Сказала, що у дитини і так буде тато, а я знайду собі когось іншого. Попросила більше не турбувати її сина і не шукати з ним зустрічі. Сказала що він і так багато часу на мене витримав і не бажає більше продовжувати це.

Він повернувся до тієї дівчини з якою зустрічався до того, як ми одружились. Знаю, що вона при надії. Свекруха сказала, що дуже шкодує про те, що колись умовила сина залишити її і одружитись зі мною через те, що я була при надії.

Але ж я кохала. Я кохала його і ми створили сім’ю, я все для того зробила. як же ж мені тепер його повернути, як?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page