fbpx

– Виховаю для себе, а від тебе нічого мені не потрібно. – сказала вона тоді. ЕНі на які вмовляння не реагувала і слухати нікого не хотіла. Через дев’ять місяців, хотів він того, чи ні, а став батьком

Коли ми познайомилися з моїм чоловіком, він мені розповів про те, що у нього є дочка. Її звуть Таня і їй 7 років. Однак мені стало цікаво, чому він розлучився з колишньою дружиною.’

Він прийшов зі служби та не зміг знайти роботу, тому йому довелося поїхати у село до батьків. По сусідству жила з ними дівчина, та ще й колишня однокласниця. Якось ввечері він прийшов у гості. Вони провели романтичний вечір. Ось так у них закрутився роман.

Приїхавши в місто у нього почалося інше життя. Через кілька місяців однокласниця подзвонила і сказала про те, що вона чекає дитину. Усі були не просто здивовані, а навіть не знали, що робити. Чоловік ходив до неї і вмовляв, щоб вона не робила дурниць. Але однокласниця навіть чути нічого не хотіла, сказала:

– Виховаю для себе, а від тебе нічого мені не потрібно.

Їй всі пояснювали, навіщо тобі це робити, як в тебе вже є одна дитина, яка росте без батька.

– Ти не маєш пристойної роботи! – говорили їй.

Коли з’явилась його донечка, він допомагав, чим міг. Навіть всі фінансові питання вирішував самостійно, але їй здалося цього замало. Таня зростала, життя у всіх змінювалася. Однокласниця мого чоловіка дала життя ще одній дитині. З батьком дитини не живе. Працювати їй не потрібно, бо гроші за дітей їй приходять від усіх чоловіків не погані, так як всі батьки дітей з хорошими офіційними зарплатами. Вона переїхала неподалік від нашого міста, живе там з дітьми.

Цього літа вона привезла всіх дітей на 2 місяці в село, мій чоловік забрав доньку, а двох дітей забрали бабусі і дідусі.

Ми до Тані ставимося дуже гарно, намагаємося ні в чому їй не відмовляти. Вона живе якийсь час у нас, якийсь час у мами чоловіка в селі, їй скрізь добре. А родичі однокласниці запрошували її в гості всього один раз, на один вечір. Ось як вийшло, Таня виявилася ближче і рідніше нам, ніж рідні матері.

Днями мама Тані дзвонила і питала як там справи, на що Таня розповіла як їй у нас добре, всім вона задоволена, часто гуляємо, ходимо купатися на пляж. Після розмови з донькою, вона попросила, щоб Таня передала телефон батькові і сказала:

– А ви не хочете зі своєю дружиною собі 8 річну дівчинку у сім’ю? Бачу, їй у вас там добре, а я їй мало, що можу дати. Та й дитина у мене скоро буде.

Ми з чоловіком навіть радитись не стали – забрали Танюшку собі. Скоро в нашій родині поповнення. Так нам не просто, але я не жалкую, що це маленьке сонечко живе з нами. Вона добра і світла дівчинка і я дуже хочу, аби вона полюбила мене так, як полюбила її я.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page