fbpx

Викидати не потрібно залишити. Простий і дієвий спосіб, яким я рятую речі від плям що залишає дезодорант. Врятувала не одну футболку чоловіка

Чоловік користується лише однією маркою дезодорантів-антиперспірантів уже кілька років поспіль. Засіб прекрасно виконує свою основну функцію, але хоч і пише, що плям не залишає, проте вони є, особливо на чорних футболках, які так любить чоловік.

Для себе я знайшла кілька дієвих способів порятунку речей від плям. Перший, для свіжих плям. А от другий засіб прекрасно виводить застарілі.

Отже, якщо плями свіжі – врятує господарське мило. Проте із застарілими плямами і тими, що добре в’їлися мило не впорається – перевірено.

Спочатку тремо шматком мила в тих місцях, де є забруднення. Потім я замочую річ у розчині господарського мила з водою Колись терла шматок мила і розчиняла у воді, потім знайшла рідке господарське мило у магазині, користуюсь ним. Через декілька годин виймаємо та перемо.

Від застарілих плям рятує речі звичайний оцет потрібно змочити ватний диск в 9% розчині оцту. Протерти змоченим диском плями від дезодоранту.

В залежності від того яка пляма залишаю. або на кілька годин, або на ніч. Потім перу речі, як зазвичай.

Сподіваюсь, мій досвід стане вам у нагоді. Якщо ви для себе відкрили інший спосіб виведення плям від дезодоранту буду рада почитати в коментарях.

07,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page