fbpx

Я не міг зрозуміти, де мій тато, де моя мама, чому я сам, як я маю вчитися – Дзiдзьо відверто розповів про своє непросте дитинство

Актор, співак, тренер вокального проекту “Голос. Діти”, народний улюбленець Михайло Хoма, він же Дзiдзьо, зіграє головну роль у новому серіалі телеканалу “1+1”. Пише ТСН.ua

Комедія має назву “Відморoжений” та розповідає про незвичайного героя, який випадково потрапив із 90-х років у сучасний час. На знімальному майданчику Дзiдзьо час від часу занурювався в атмосферу буремних 90-х та згадував своє непросте дитинство.

Читайте також:  Неймовірно ситна, ароматна, апетитна- в захваті будуть всі друзі і родичі. Картопля по-братськи – однаково смачно виходять і в духовці, і на плиті, і на багатті

“90-ті роки – це максимальна бiдося. Тоді було важко не тільки мені, всій Україні було важко. Я пам’ятаю, що 1997-го року пoмер тато, і моя мама виїхала на заробітки за кордон. Я не міг зрозуміти, де мій тато, де моя мама, чому я сам, як я маю вчитися. Я залишився з бабусею і дідусем”, – розповідав під час знімань Дзідзьо.

Артисту якраз виповнилося 13 років та він самостійно їздив із області на навчання до Львова.

“Я не розумів, як можна розрахувати гроші, щоб до Львова туди-назад з’їздити, ще й поїсти на щось треба.  Два рази мені не вистачило грошей. Тому якось тиждень сидів вдома – не було за що поїхати до Львова. У той час я зрозумів, що треба брати себе в руки. У всьому є плюси, бо тоді я став самостійним. Почав думати, що робити далі. В один момент став на ноги і сказав – до роботи”, – додав артист.

Крім того, згадав Дзідзьо і про свої стосунки з мамою Галиною, яка у 90-ті роки поїхала працювати до Португалії та залишається там до сьогодні. За словами Михайла, він ще жодного разу не був у мами вдома в Португалії.

“Я колись пообіцяв, що приїду до мами в гості. Я ще ніколи у неї вдома не був. Я їздив до Португалії – ми знімали там кліп “Я їду до мами”. Але ми знімали в іншій частині країни. Додому до неї я тоді так і не потрапив. А там у мами і город є, і собака Мілка, яка не любить всіх сусідів (сміється, – прим.ред.). У мене племінниця там Марта живе – вона цього року закінчує школу і вступає до університету”, – поділився артист.

При цьому, попри свої власні переживання, актор запевняє, що для комедії вони “взяли все найкраще, що було у 90-х роках”. Тому серіал подарує глядачеві тільки чудові емоції та приємну ностальгію за стилем, одягом, музикою, мистецтвом та зірками того часу.

За сюжетом 16-серійної комедії “Відмoрожений”, родина Дзідзюків у підвалі власного будинку в старому холодильнику випадково знаходять замороженого Мішу Дзідзюка – свого родича, який зник 23 роки тому. Виявляється, Міша став частиною великого наукового експерименту. Тепер життя родини зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом з “відмороженим” родичем, який розумом, відчуттями та звичками застряг у “буремних 90-х”. Прем’єра комедії “Відморожений” відбудеться вже цього року на каналі “1+1”

You cannot copy content of this page