fbpx

— Я роботу у вашому місті знайшла, синку! Тиждень у вас поживу, а на тиждень додому. Звільніть там для мене кімнату, тільки ж ти за Оксаною своєю прослідкуй, знаю, як вона порядки наводить: тяп ляп. А я порядок в усьому люблю. Тому ви вже там підготуйтесь, як слід

Одного разу, ми вирішили зібратися втрьох, посидіти в невеликій кафешці, відзначити зустріч і поговорити про те, про се. Іноді такі дівчачі посиденьки допомагають краще будь-якого спеціаліста.

У нас є подруга, звуть її Настя. Настя хороша дівчина, гарна, розумна. І чоловік у Насті хороший, працює, не вживає. Живуть вже більше десяти років. І все б нічого, але Настіна свекруха весь час не дає їм спокою.

Свекруха просто висмоктує сили. І хоч живе вона за 300 км, це не заважає їй не давати спокійно жити своєму єдиному синові і його невістці. У неї просто ідея фікс перебратися до молодих і жити з ними.

Почалося все з того, що свекруха почала підшукувати житло в нашому місті, але грошей у неї не те, що на однокімнатну не вистачало, навіть на кімнату! І першою її заявою було:

– Я у вас поживу, поки на квартиру збираю.

Якось уже заспокоїли її тоді, і здавалося на деякий час свекруха притихла. Але ось вона знайшла новий спосіб:

– Я знайшла роботу у вашому місті, буду жити тиждень у вас, тиждень вдома.

Тут Настя вже не витримала і висловила чоловікові все, що на душі лежало. З якої радості вона буде жити з ними, в квартирі Настіної мами? І само собою цивільний чоловік свекрух теж пакує валізу і вважає, що буде жити тут.

Чоловікові було поставлено чітку умову, або він живе з мамою, але вони собі знімають житло і само собою з Настею вони розлучаються. Або він розмовляє зі своєю мамою, щоб вона припинила це і не заважала жити.

Звичайно, дорослий чоловік, під 40 років, хоче жити з дружиною, але ніяк не з мамою, яка, якщо вже чесно, виховувала його так, що він за триста кілометрів втік.

От і довелося йому завести з мамою не просту розмову. Свекруха вимкнула звязок, назвавши сина невдячним і вже місяць вдає, що вона вся така ображена. Настя не хоче і не любить сцен і непорозумінь, але постійно протягом усього їхнього шлюбу, свекруха видає такі фокуси, що хоч плач.

Мами! Майбутні свекрухи! Відпускайте своїх синів, подаруйте їм щасливе сімейне життя, не потрібно контролювати або переїжджати жити в чужу сім’ю.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page