fbpx

Я сім місяців прожила за кордоном і по поверненні першим же ділом оформила заповіт. Зі здоров’ям у мене все гаразд, але поглянувши на досвід європейців зрозуміла, що він не завадить, адже маю досить таки багато у власності. Чоловіку нічого не говорила, адже не вважала це важливим, а даремно

Я сім місяців прожила за кордоном і по поверненні першим же ділом оформила заповіт. Зі здоров’ям у мене все гаразд, але поглянувши на досвід європейців зрозуміла, що він не завадить, адже маю досить таки багато у власності. Чоловіку нічого не говорила, адже не вважала це важливим, а даремно.

Я навіть не розумію, як він той папірець знайшов. Я його не ховала, але й на видному місці він не лежав – серед моїх особистих документів робочих. Тож коли побачила його почервоніле обличчя і характерний бланк була вельми здивована.

Справа в тому, що у моїй власності є досить таки багато нерухомості. Мій батько підприємець, тому і на мене і на маму записана велика частина майна фірми його. Я маю кілька складів і квартиру у якій проживаю.

Сім місяців я прожила за кордоном і коли повернулась вирішила скласти заповіт у якому все. що мала заповіла тату, адже саме він є власником. Нічого такого, мама і тато зробили теж це, та й спеціаліст радив, аби потім не було непорозумінь. Проте для мого чоловіка це стало неприємною несподіванкою.

— На тата? – дивиться він на мене здивовано. – Гаразд я не при справах, але ж ми сім’я. А діти?

Я навіть говорити про це не бажала, адже здорова людина і ці питання його не стосуються. проте він чомусь вирішив образитись.

Щодня я чую одне і те ж: “скасуй”, “я не можу жити знаючи, що ти так вчинила”, “скажи, а я для тебе хто?”.

Тепер і свекруха підключилась. Ніна Ігорівна тактовно і обережно заявила, що не для того віддала в мої руки своє золото. аби я кидала його під ноги. Для неї узагалі мій учинок щось на кшталт зради.

Я жива і здорова людина, власність батька фактично і практично. У чому справа, поясніть мені?

08,01,2023

Головне фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page