fbpx

Я все життя працювала на дуже хорошій посаді завдяки чому змогла дати хороший старт у життя своїй єдиній донці. До лютого минулого року я вважала, що все у своєму життя зробила вірно. Як же ж я помилялась

Усе життя я працювала бухгалтером у місцевій компанії. У мене була хороша сім’я, у шлюбі народилася дочка, виховали та виростили.

За навчання її ми платили. Потім завдяки моїм зв’язкам влаштували на роботу на добру посаду. Потім вона вийшла заміж, і ми їй віддали свою квартиру. А самі почали жити у будиночку за містом. Незабаром у нашої доньки з’явились двійнята. І ми до неї дуже часто їздили у гості, привозили продукти та передачі.

Коли онукам виповнилося десять років, то мій чоловік залишив цей світ. Я дуже важко переживала втрату чоловіка. Але дочка при цьому мене добряче підтримувала. Постійно мені дзвонила, питала, як справи, як день минув. І так було щодня.

Я змогла пережити втрату чоловіка, проте мене підкосило звільнення. У нашій організації змінився власник і він привів на фірму свою людину. Перед лютим минулого року я залишилась без роботи. Звісно, тепер я не мала змоги допомагати своїй дитині і передавати їй гроші і передачі у колишніх об’ємах.

Донька дзвонила мені все рідше і не приїздила. Навіть на мій день народження вони не приїхали і не привітали, донька сказала, що була дуже заклопотана.

Про те, що я знайшла нову роботу я своїй доньці не говорила, але коли вона дізналась стала телефонувати ледь не щоденно. Тепер вона і онуків почала привозити і час на кафе удвох у неї з’явився. І все частіше я від неї чую, як їй складно виживати у нинішній час.

У мене душа не на місці від цих її слів. Може і справді я даремно ображалась? Може в моєї дитини важкі часи, а я надумала казна чого собі і не допомагаю дитині?

05,02,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page