fbpx

Я зараз при надії другою дитиною. Вже на шостому місяці. З нетерпінням чекаю появи донечки. Але мене дуже бентежить один момент: чоловік вирішив бути присутнім при появі дитини на світ. Я проти категорично! І причин у мене для цього багато

Я зараз при надії другою дитиною. Вже на шостому місяці. З нетерпінням чекаю появи донечки. Але мене дуже бентежить один момент: чоловік вирішив бути присутнім при появі дитини на світ.

Я проти категорично! І причин у мене для цього багато. По-перше, фінансова ситуація. У нас в місті партнерка – тільки платна. Не хочеться витрачати додаткові гроші чисто через його примху.

По-друге, я не розумію, чим він мені може допомогти. Навпаки, буде тільки заважати. Я і так буду переживати за себе і за дитину, а так ще й за чоловіка доведеться переживати. Він і так дуже вже ніжний, коли справа до людей у білому халаті доходить. А тут таке видовище!

Але найголовніша причина полягає в тому, що я боюся. Не хочу, щоб він мене бачив в такому стані. Просто його як послухати, так він уявляє появу дитинки чимось легким і святковим. Як в ситкомах, де раз-два – і вже у тебе на руках чистеньке немовля, мама нафарбована і вся світиться, а навколо стоять друзі і родичі і вітають щасливих батьків.

Але я вже проходила це і уявляю, що мене чекає. Після появи першої дитинки, я ледь жива залишилась. Та яка там краса, про неї і не думаєш в той момент.

Я ще я не хочу виглядати для чоловіка непривабливо. Мій перший шлюб розпався саме через це. Після важкої появи першого сина я була сама на себе не схожа. Перестала за собою стежити. У тодішнього чоловіка з’явилася коханка. Врешті, він від мене пішов, а я залишилася одна з маленькою дитиною на руках.

Мені навіть уявити складно, що це може повторитися! Я завжди намагаюся добре виглядати. Прокидаюся раніше чоловіка, щоб нафарбуватися. Не подумайте, що я прям така негарна. Але після розлучення глибоко в голову засіли ці комплекси.

Чоловікові я намагалася це пояснити. Але він каже, що любить мене і вважає красунею. Я вже навіть показувала йому всякі відео. Він не додивився жодного, але сказав, що це тому, що там якась чужа жінка. А коли там буду я і наше дитя все буде інакше.

Чим ближче до терміну, тим більше у нас на цьому тлі непорозумінь. Кожен продовжує відстоювати свою думку. Ніякі вмовляння на нього не діють.

А може я даремно хвилююсь і мій чоловік усе сприйме нормально? Порадьте, як бути, бо я вже заплуталась геть.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page