fbpx

Я знала, що він розлучений. Ну і що – я теж не свята – у мене за плечима, теж, невдалий шлюб. Він відразу покликав мене заміж, і я, практично, вже погодилася, поки не побачила його паспорт

Я закохалася з першого погляду, з півслова – просто серцем і душею відчула, що це – мій чоловік, що я його чекала все життя. У нас однакові смаки та інтереси, ми любимо одну й ту ж музику, однаково ставимося до багатьох речей і маємо однакову думку з багатьох питаннях.

Я знала, що він розлучений. Ну і що – я теж не свята – у мене за плечима, теж, невдалий шлюб. Він відразу покликав мене заміж, і я, практично, вже погодилася, поки не побачила його паспорт. Виявилося – у нього вже було 4 офіційні шлюби. Це мене якось збентежило – все-таки 4 шлюби – це не один. Як можна помилятися стільки разів? І, так, в кожному шлюбі – у нього по дитині. Знову не зрозуміло: навіщо заводити дітей, якщо не кохаєш? Віктор усе пояснив.

Перший шлюб був по молодості – через дурниці. Дружина виявилася ледачою і не практичною. Він навчався, підробляв, грошей завжди не вистачало. Вона тільки з подружками по кав’ярнях бігала. А вдома був безлад і порожній холодильник. Прожили вони 3 роки і розійшлися.

Другий шлюб протримався ще менше – 1 рік. Там, дружина його скочила у гречку з його найкращим другом. Уявляєте, вона робила це, будучи вже при надії. Він довго переживав, і втретє  одружився тільки через 5 років.

У 3-му шлюбі спочатку все було добре, але потім з’ясувалося, що різниця у віці в 15 років виявилася непереборною перешкодою – дружина була занадто молода. Вона вічно пропадала з подругами і в магазинах. Потім, він зустрів жінку старшу від себе і вирішив, що з нею нарешті і буде щасливий, але знову не склалося. Його 4 дружина була помітно старшою, і через 5 років це стало кидатися в очі – і друзі стали над ним жартувати. Він розлучився, хоча вона встигла подарувати йому дитину. Уявляєте, якою треба бути недалекою, щоб зважуватися на роль матері в 40 з хвостиком.

Ми з ним – ровесники. Він каже, що все життя шукав і чекав тільки мене, що я – його ідеал, і він хоче зустрічати старість зі мною. І, так, я теж закохалася, як дівчисько і теж готова прожити з ним решту життя. Але, донька (у мене доросла дочка) і подруги переконують, що він просто цілить на мій гаманець, і у нього ще маленькі діти, яких він повинен утримувати і виховувати. Переконують, що з ним я отримаю більше проблем, ніж радості. Я зовсім заплуталася, і не знаю, що робити?

У мене своє житло, він – живе на «орендованому» і рветься швидше переїжджати до мене і жити разом. А я – і хочу, і боюся. Що робити?

Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page