fbpx

Я звісно ж рада за сина, у них любов, але щодня кажу йому, що так довго не триватиме. Вона його залишить скоро, адже це ж не родина. Прошу його знайти роботу і припинити робити так, як каже дружина

Моя невістка – дуже успішна жінка. Вона справжня бізнес-вумен. Я знаю її з маленької і ось ця дитина відколи літери в слова навчилась складати, постійно читала і навчалась. Мої хлопці бігають, по горищах. а вона сидить читає.

Вчилась в інституті. спочатку в Україні, потім за кордоном. Далі вона влаштувалась на хорошу роботу, а потім і зовсім відкрила свою справу. Успіх йшов до неї швидкими кроками. Звісно їй заздрили, ну а як інакше, якщо людині все вдається? Проте, вона ні на кого не звертала увагу. Ні на кого крім мого сина.

Але чомусь вона обрала мого сина супутником життя мого сина, чоловіка, який у житті нічого не досяг і у якого не було кар’єри. Натомість він у неї робить усе по дому: забирає дітей зі школи та садка, пере, наводить у будинку порядок, готує. Невістці це вельми зручно, бо вона займається лише кар’єрою. Тому вона щодня просувалася вперед, а син мій стояв на місці.

Я звісно ж рада за сина, у них любов, але щодня кажу йому, що так довго не триватиме. Вона його залишить скоро, адже це ж не родина. Прошу його знайти роботу і припинити бути нянькою, проте невістка проти виступає. Геть у дім до них приходити заборонила, бо я погано на сина свого впливаю.

Я все одно дитині своїй спокою не даю. Сама підшукую варіанти. Ну яке у нього майбутнє? Вона зірки з неба знімає, а він що і хто?

От скажіть, хіба ж я не права?

23,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page