fbpx

Як крижаною водою облила: жорстока стаття самотньої жінки про те, чому ваш чоловік з вами

У мене немає відносин, я не перебуваю в шлюбі, у мене немає постійного чоловіка років зо два. Це я вам скажу – досвід. Син помилок важких. І знаєте, що?

Я не просто злюся, я дуже злюся, коли яка-небудь заміжня панянка починає мені скаржитися на свого чоловіка. Ох, як я злюся, розповідає Елки Зеленые.

І злилася я останній раз учора, пізно увечері, під час ось такої розмови. За мотивами цієї розмови мені захотілося написати ось що.

Життя в стилі сингл навчило мене: це пекeльно зручно, коли поруч є чоловік. Живий. Зацікавлений. Рідний. Просто сильніший, ніж я в даний момент. У якого є гроші, коли вони закінчуються у мене. У якої є руки і губи, коли мені хочеться любити. У якої є м’язова сила, невластива жінці.

Але мега важливо, що він (увага !!) – кожен день робить вибір БУТИ ЗІ МНОЮ!

Алло, заміжні дівчата-жінки, ви мене чуєте? Це говорю вам я, вільна від відносин людина. Ваш чоловік кожен день робить цей вибір. І всі ваші інфантильні пояснення, чому він так робить, – нісенітниця.

Давайте по порядку:

– Він зі мною через дитину.

Еге-гей, подивіться статистику розлучень в сім’ях з дітьми. І зрозумійте, чоловіки йдуть з сімей, незважаючи на наявність дитини. Вони роблять так. Дитина не зупиняє. Крапка, все.

– Він зі мною, тому що йому так зручно.

Ага … Це вас хтось обдурив. Давайте подивимося правді в очі: що у вас такого особливо зручного для нього є, чого немає в інших? Ви – спадкоємиця великого капіталу? Ви його надійний перевірений партнер, який робить за нього роботу? Ви Анджеліна Джолі чи що, і всі його друзі йому заздрять ?? Ні? Ааа…

Ви перете його шкарпетки і готуєте йому їжу. Ага. Це так, це пекельно зручно. Це прям зашибісь. Це, звичайно, те, заради чого варто терпіти всі ваші тріщинки, істерики, мовчанки, погрози, образи, ваші комплекси і жирові складки, ранкові та вечірні депрeсії, головні бoлі замість задоволення в ліжку, вашу маму з її самі знаєте чим… Заради пари чистих шкарпеток і тарілки борщу.

Ви і справді вважаєте, що чоловіки ідiоти? І не в змозі зіставити вкладення і прибуток? Взагалі, фінансисти – всі як один мужики. Ви їх недооцінюєте. Дівчата, просто подивіться на себе в дзеркало, коли ви незадоволені. Прикиньте в думках – як часто ви буваєте задоволені. І спробуйте переконати себе, що життя з вами – це шматок імбирного пряника, ага.

– Він робить це за інерцією.

Неможливо запустити силу інерції, коли немає усвідомленого вибору. Я перевіряла – ніяка інерція не включається. Людина не з тобою, і все. І ніякої інерції.

– У нього немає варіантів краще.

Є. Я – варіант краще. Я не буду проїдати йому лисину, вимагати відповідності моїм очікуванням, не буду лізти і розповідати, які почуття йому слід до мене мати. І мене ніколи не болітиме по вечорам голова, тому що це кайф.

І коли він мені видасть на день тисячу рублів, я згадаю, як протягом доби жерла піту з майонезом, бо більше ні на що не було грошей. І скажу: круто, спасибі, милий. Я – варіант трохи краще, і я вільна. Але він – з вами. Вас це не дивує ??

– Крім мене він нікому не потрібен.

Потрібен. Мені. Дивіться пункт вище.

– Ще один забійний аргумент: тому що я – принцеса! Зі мною будь-хто хоче бути.

Чудово. Як казав один мій улюблений начальник, а тепер думаємо на 10 сантиметрів вперед. З чого ви це взяли? Спробуйте згадати.

Дитинко, не плутай захоплений батьківський шепіт з об’єктивною реальністю. Цей титул – вираз їх любові до вас, а не ваших достоїнств.

І що, власне, ваш чоловік отримує з цього «титулу», який зиск? Ніякого. Ні спадкових земель, ні армії, ні скарбниці. Він отримує гемoрой з обслуговуванням ваших галюцинацій. Примхи, надуті губи, надумані проблеми і невідповідні витрати.

Якщо він в свою чергу подумає на 10 сантиметрів вперед – приїхали, шукайте наступного. Якщо не подумає … – вам пощастило, принцеса. Якщо цей формат життя можна назвати везінням.

– А! Ледь не забула. Я – офігенна господиня. Без мене він нічого не може.

Може. Я бачила це на власні очі. Коли моя мама випала в астрал і перестала могти бути офігенною господинею, на арену вийшов мій «Роздовбай» тато. І виявилося, що він січе галявину: де що купити дешевше, як відкласти з своєї невеликої зарплати ничку на чорний день. Дати недбайливій ​​доньці грошей на дороге лікування. Купити не просто кран, а зручний і красивий…

Виявилося, що чоловік це МОЖЕ. І жінка йому потрібна НЕ ДЛЯ ЦЬОГО. Я питала тата, чому він з моєю мамою. Він не зміг відповісти, чи я не запам’ятала. На переконання моєї мами, він її не дуже-то любив і розумів. Ага.

Тільки він прожив з нею все життя, з усіма її заскоками. І помeр від iнсyльту в 56 років. Напевно, це було йому дуже зручно… До речі, ховали на ті самі, припасені ним гроші. Його дівчата так і не змогли самі заробити на гідну останню путь для свого чоловіка.

Коли у вас з’являється претензія до вашого чоловіка – просто прочитайте цей пост.

І зрозумійте, нарешті, що щоденний вибір вашого чоловіка БУТИ З ВАМИ – присутній. Він є, чоловік робить його кожен день. І це гідно як мінімум подяки. І поваги. Займіться собою, і подивіться чесно – що ви зробили для цих відносин? Щоб вони були теплими, добрими, людськими.

Вам не подобається ваш чоловік? Амінь, краще пізно, ніж ніколи. Підійдіть до дзеркала і дивлячись собі в очі дайте відповідь – хто скував вас наручниками і змусив вийти за нього. Немає лиходія? Значить – помилилися ви.

Як грубо говорила моя бабуся: не хочеш це – не муч дyпу. Відійдіть і не заважайте цій людині з усіма її недоліками бути любимої і щасливою з кимось іншим.

Хочете бути разом? Сядьте і напишіть на листочку ваші дії по відношенню до нього за останній тиждень. Включаючи страйки щодо подружнього обов’язку, дзвінки від нього, які ви навмисне пропустили (під гаслом – Тепер нехай він понервується), надто красиві наряди, щоб поревнував, незалежний вигляд щоб знав, що він не дуже-то й важливий.

І розкажіть собі, що саме ці ВАШІ дії приведуть ВАС до любові і розуміння.

Адьйос амігос, до побачення, панянки. Вибачте, що була груба. Але так ось у мене вийшло на сьогодні.

Автор: Іра Пе.

You cannot copy content of this page