fbpx

Як ми будемо це вирішувати, я не знаю: Могилевська розповіла про стосунки із коханим

Наталя Могилевська не приховує, що закохана, проте розповідати щось більше про свого обранця поки не поспішає. Але днями співачка все ж порушила мовчання і розповіла кілька фактів про коханого.

Так, в інтерв’ю Каті Осадчій у телепередачі “Світське життя” артистка зізналася, що її коханий чоловік працює викладачем і живе в іншій країні. Правда, в якій саме – Наталія не уточнила.

“Мені дійсно доводиться зараз жити на дві країни. У нього там все життя. Він викладач, він працює ще. А у мене – тут, тому що моє життя пов’язане з цією країною. Як ми будемо це вирішувати, я не знаю”, – розповіла Могилевська.

Нагадаємо, у Наталії Могилевської було два шлюби. Перший раз співачка вийшла заміж в 2004 році за бізнесмена Дмитра Чалого. Через півроку подружжя розлучилося. З другим чоловіком Єгором Долініним, теж великим підприємцем, Наталя прожила п’ять років.

Читайте також: ” Я буду найдорослішою мамою в нашому шоу-бізнесі. Я була найдоросліша переможниця «Танців з зірками», а тепер стану найдорослішою мамою”, – Могилевська

Після невдалих стосунків, Могилевська повністю занурилася в роботу. Пробувала себе в різних амплуа: співачка, продюсер, телеведуча, письменниця. Особисте життя ж відкладала на потім. Зараз Наталя знову впустила кохання в своє життя, і зізнається, що дуже щаслива.

Наталя Могилевська також зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку – стати матір’ю . Але чи буде це усиновлення або 44-річна співачка зважитися наpодити – поки не відомо.

За матеріалами – Лайм.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page