fbpx

Як швидко позбутися плісняви вдома без жодних хімічних засобів? Наніс – і забув!

Масло чайного дерева – один з найефективніших природних засобів по боротьбі з цвіллю в будинку. Незважаючи на те, що масло є не найдешевшим продуктом, для очищення цвілі потрібно зовсім невелика його кількість, пише Мамины Шпаргалки.

Цвіль росте і процвітає в основному в теплих, вологих місцях будинку, особливо їй припадають до душі органічні матеріали, такі як дерево, папір, шкіра, одяг з натуральних тканин і килимові покриття.

Щоб назавжди позбутися від цвілі, необхідно видалити джерело вологи, а також використовувати ефективні засоби боротьби з грибком. Сьогодні наша редакція поділиться з тобою рецептом натурального розчину для позбавлення від цвілі.

Як позбутися від цвілі в будинку

Тобі знадобиться:

  • 200 г води;
  • 1 ч. л. ефірної олії чайного дерева;
  • пляшка з розпилювачем.

Хід процедури:

  1. Змішай воду і ефірне масло.
  2. Поклади суміш в пляшку і нанеси розчин на зацвілу поверхню.
  3. Після нанесення залиш засіб діяти, ні в якому разі не змивай його. Масло чайного дерева – натуральний продукт, який безпечний як для людей, так і для тварин.

Читайте також: Як відбілити пластик на підвіконні чи холодильнику, який нещадно пожовтів з часом

Робити таку процедуру необхідно якомога частіше, так як цвіль має властивість швидко розмножуватися. Обробляй запліснявілу поверхню сумішшю ефірного масла чайного дерева і води 2 рази на день.

Поділися з друзями цим корисними порадами – вони будуть вдячні!

You cannot copy content of this page