fbpx

Як сільську халупу перетворити в заміський будинок мрії! Історія відчайдушної переробки.

Максим і Марина все спільне життя мріяли про великий заміський будиночок, в якому знайшлося б місце і для дітей, і для друзів і для родичів.

Купити хороший заміський котедж сім’я була не в змозі, і їх мрія довгий час залишалася просто мрією. Але в один прекрасний день їм випав щасливий квиток.

Подружжю запропонували купити приміщення старої і вже частково зруйнoваної сільської школи. Вони з радістю прийняли цю пропозицію і взялися за оформлення угоди.

Ремонт старого будинку

У пари пішло три роки на те, щоб отримати цю ділянку, а потім ще два роки, щоб облаштуватися.

Ось в якому стані був цей будинок до переробки.

Уже в ході ремонту з’ясувалося, що будинок був частково прогнилим і переробляти довелося практично все. У пари не було багато грошей і більшу частину робіт вони справили своїми силами. У будівельних роботах брали участь всі: і батьки, і друзі, і близькі знайомі.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з тим, як перетворити мотлох в заміський будинок мрії. Ми вважаємо цю історію блискучим прикладом відмінного смаку і грандіозної роботи!

1. Ось як тепер виглядає будинок.

А це вид збоку вже стильного заміського котеджу.

2. Під час огляду школи сім’я виявила там 4 грубки, які згодом були розібрані. З отриманої цегли насамперед виклали стовпи для воріт.

 3. Коли потрапляєш в будинок, перше, на що звертаєш увагу, – простора вітальня з високими стелями.

Зверніть увагу на картини. Для їх створення використовувалися переважно дитячі малюнки.

Старша дочка Марини і Максима займається в художній школі і таким чином батьки показують дівчинці приклад, що вони вірять в неї і захоплюються її талантом.

4. А з останків цегли від старої печі виклали і невеликий льох під сходами. Правда, тут є один недолік. Після того як там стали зберігати яблука, на запах збіглися миші, і тепер в цьому льосі мешкають тільки консервовані продукти в металевих або скляних банках.

5. Найбільша кімната на першому поверсі – це, безсумнівно, вітальня.

Зверніть увагу на підлогове покриття – це ж справжній дерев’яний паркет. Така підлога на сьогоднішній день коштує дорого.

Насправді це старі дошки, які лежали на горищі більше 50 років, але в умілих руках господаря будинку вони перетворилися в ось таку чудову підлогу.

Дуже затишно, чи не так?

6. Вітальня цього будинку поєднана з їдальнею.

Меблі в будинку або з IKEA, або куплені з великими знижками на розпродажах.

Камін вийшов відкритого типу, грати виготовив знайомий коваль за ескізами господаря будинку.

7. На домашній декор бюджету не було. Щось було привезено зі старої квартири, щось подаровано друзями.

8. Кухня – це гордість всієї родини. Марина, господиня будинку, продумала загальну концепцію дизайну інтер’єру і колірне рішення. А Максим за своїми ж ескізами зробив практично всі меблі.

Варто звернути увагу на грубку. Її також робив господар будинку, причому з нуля, а ось розпис печі повністю заслуга дітей.

Як тобі такий дизайн кухні?

9. На першому поверсі також розташовується спальня господарів будинку.

По-моєму, досить стильно і зі смаком.

10. В силу того що діти підросли, зараз сім’я знову переїхала жити в свою стару квартиру. Адже возити дітей в школу і на різні гуртки досить складно, живучи в селі. Але, як тільки з’являється вільний час, сім’я відразу ж приїжджає в свій улюблений будинок.

Колись всі жили тільки тут, це приміщення відводилося під кабінет, де частенько працювали Максим і Марина.

Зараз це більше склад, ніж кабінет. Адже сюди приносять все, що заважає в інших кімнатах. Крім усього іншого, це приміщення стало використовуватись в якості домашньої бібліотеки.

11. Гардеробна, яка розміщена на другому поверсі, теж чимось нагадує склад. Тут зберігаються лижі, санки та інше спорядження.

12. На другому поверсі можна побачити і досить простору дитячу кімнату.

13. Дітям в цій родині пощастило, адже для них створили окрему ігрову кімнату. Правда, вона періодично виконує функцію кімнати для уроків, а при нагоді і додаткової вітальні.

14. В цьому будинку ви не знайдете гламуру, вишуканих і дорогих меблів, ідеального ремонту. Зате все – від грубки і шаф до дрібного декору – тут просякнуте затишком і любов’ю до кожного куточка, до кожної деталі.

Ось так величезне бажання, ревна праця, взаєморозуміння і почуття стилю допомагають здійснити мрію, причому за невеликі гроші.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page