fbpx

Якось моя бабуся сказала мені: «А ти на матір його подивися, коли заміж зберешся, точніше на його ставлення до неї». Тоді я не надала особливого значення її словам, їх зміст я повністю відчула через роки

Як чоловік ставиться до мами, так і до дружини буде ставитися.

Якось моя бабуся сказала мені: «А ти на матір його подивися, коли заміж зберешся, точніше на його ставлення до неї». Тоді я не надала особливого значення її словам, чмокнувши улюблену Олену Петрівну в щоку.

Вже через роки, коли моєї бабусі вже не було серед нас, я згадала слова цієї мудрої жінки. З моєю свекрухою мені пощастило, жили з нею душа в душу, а це в наші дні величезна рідкість, погодьтеся. Свекруха прийняла мене з першого ж дня, як рідну донечку.

Марія Станіславівна була дуже спокійною неконфліктною жінкою. Свекруха намагалася не втручатися в наші справи. Мій чоловік і його батько зовсім не цінували Марію Станіславівну, ставлячись до її роботи і, взагалі присутності у їхньому житті, як до чогось само собою зрозумілого. Вона бігала за ними, як за малими дітьми, вічно щось прала, парила і прасувала. Віддачі, звичайно ж, ніякої від них вона не отримувала.

Про те, що маму потрібно привітати або зробити їй подарунок на День народження, чоловікові постійно нагадувала я. А що ж щодо мене?

Коли минула романтика і так званий «цукерково-букетний» період, мій чоловік зовсім збайдужів.

Саме тоді я зрозуміла, що зайняла місце Марії Станіславівни. «Дружина в очах чоловіка-мати», – згадала я слова бабусі.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page