fbpx

Якось увечері мій мобільник брязкає декількома повідомленнями. Відкривши месенджер, я спочатку не повірила своїм очам. Повідомлення я отримала з номера Сергія, але писала мені його дружина і писала нісенітницю

Так склалося, що серед колег є мій дуже хороший друг. Багато років тому я допомогла йому і покликала працювати до нас в компанію. Думала, ця робота буде для нього тимчасовою, а він затримався на 10 років.

Всі ці роки ми дружили і весело спілкувалися, але в основному на роботі. Вдома свої сім’ї і діти. Потім я розлучилася. Мій друг, назвемо його Сергій, підтримав мене у важкий період. Ми знову зблизилися і проводили багато часу за довгими розмовами про сімейні та особисті стосунки. Сергій поділився і своїми проблемами. Виявилося, дружина висуває йому претензії. Вона незадоволена його кар’єрою і рівнем доходів. Весь час порівнює їх життя з життям сім’ї її рідного брата – успішного бізнесмена. Сергій в свою чергу акцентував по ​​невмінню і небажанню Христини займатися домашніми справами і дітьми. На тлі взаємних докорів спокійне життя зійшло нанівець.

Ми живемо як погані сусіди, – говорив Сергій, – Я серйозно замислююся про розлучення.

Ніде правди діти, ми обговорювали, що багато років тому для нас з Сергієм все могло скластися інакше. Однак я запропонувала не псувати хорошу дружбу. Він погодився.

Незабаром я зустріла свого чоловіка. Із Сергієм ми як і раніше працювали і дружили, але фокус моєї уваги звичайно був зосереджений на коханому. Через рік ми вже жили з чоловіком разом.

Жили не тужили. І ось якось увечері мій мобільник брязкає декількома повідомленнями. Відкривши месенджер, я спочатку не повірила своїм очам. Повідомлення я отримала з номера Сергія, але писала мені його дружина і писала нісенітницю. Я показала чоловікові, бо моєму здивуванню не було меж.

Христина звинувачувала мене в бажанні зруйнувати її сім’ю. Всіляко зачіпала, провокуючи на відповідну реакцію.

На наступний день в офісі я показала повідомлення Сергію. Начебто він був неприємно здивований, вибачився і обіцяв поговорити з дружиною. Я повірила, але осад залишився.

Минуло кілька днів і інцидент повторився, але вже в соціальній мережі. В результаті я була змушена заблокувати всі номери Сергія і занести його і Христину в чорний список в усіх соціальних мережах. Вигадки чужої дружини могли згубно позначитися на моїй родині.

Через кілька тижнів на роботі мені розповіли дивну історію. У минулі вихідні, коли я опинилася зовсім недоступна для чергових розбірок, Христина серед ночі кілька разів дзвонила до нашого спільного колеги. Розпитувала про мої з Сергієм стосунки. У підсумку у сімейну історію було посвячена частина колективу. Над Христиною сумно посміялися: до чого дійшла жінка.

Тим часом я перейшла на нову посаду і максимально обмежила своє спілкування з Сергієм, щоб дистанціюватися від цієї історії. Відтоді ми з Сергієм спілкуємося тільки по робочих питаннях. Сподіваюся, він вирішив свої сімейні проблеми.

Мені було неприємно стати мішенню для безпідставних ревнощів. Однак я сама пройшла через невірність вже колишнього чоловіка і руйнування сім’ї. Тому прекрасно розуміла стан безвиході, в якому перебуває Христина. Вона молодець, що так активно захищала себе і дочок. Можливо, я була не єдиним її адресатом.

Чи був насправді у Сергія хтось на стороні, крім домислів Христини? Думаю ні. Він відповідальний чоловік і батько. Далі розмов справа б не пішла.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page