fbpx

“Який сором і ганьба”: з експресом до Борисполя сталася нова НП

У Києві 8 грудня відбулася вже третя з моменту запуску НП з потягом, який слідує в аеропорт “Бориспіль”.

Про це розповів на своїй сторінці в Facebook бізнесмен і екс-депутат Київради Олексій Давиденко, зазначивши, що експрес в результаті тягнув локомотив, пише “obozrevatel“.

“Коли він зламався перший раз, я подумав – з ким не буває. Перехвилювався. Коли він зламався вдруге, я подумав – всяке буває. Недогледіли. А сьогодні вранці він зламався в черговий раз і я подумав – який сором і ганьба”, – написав бізнесмен.

Давиденко зазначив, що його знайома поїхала в аеропорт новим експресом і запізнилася на годину від заявленого часу, тому що той знову встав.

“Встав на виїзді з Києва. Локомотив, що приїхав, виконував функцію тягача. Перехожі пішки обганяюли експрес, іржали і фотографувалися на цьому сумному тлі. Пасажири, які сиділи усередині, проходили онлайн реєстрацію на свої рейси через провідників потяга. А люди, які читають новини про чергову поломку експреса, вже точно вирішили цим зручним і швидким сервісом не користуватися”, – наголосив він.

Бізнесмен порівняв експрес в аеропорт, який не в змозі вчасно приїхати, зі світлом під час операції, що раптово вимкнулося.

“Те, що повинно було стати швидким і зручним, стало повільним і проблемним. Ну не піартеся ви завчасно. Ну не женіть коней, щоб швидше перерізати червону стрічку. Дайте проекту пройти обкатку. Перевезіть перших 100’000 людей без запізнень і поломок. А потім встаньте і гордо скажіть – ми це зробили! Добрі справи люблять тишу. А ви кричите про них на всіх кутах, а потім маєте блідий вигляд”, – підсумував він.

Варто відзначити, що після всіх невдач зі скандальним експресом до аеропорту “Бориспіль” міністра інфраструктури Володимира Омеляна закликають піти у відставку.

Читайте також: Ангела Меркель гучно пішла зі своєї посади яку обіймала протягом 18 років (відео)

You cannot copy content of this page