fbpx

З мамою ми поговорили, і я попросила її деякий час не сидіти з сином чоловіка. План у мене був наступний – нехай сидить сам зі своєю дитиною, або наймає няню і платить утричі більше, ніж моїй мамі. Потрібно було бачити його реакцію, а головне, що мені з тим усім робити

Два роки тому я вийшла заміж за вдівця із маленьким сином. Пишного весілля ми не робили. Просто пішли та зареєстрували наш шлюб. У мене навіть не було білої сукні. Одного разу ухвалили таке рішення і втілили задумане. Не знаю, чи я його любила, чи ні. Можливо, це я зараз так думаю.

Ми обоє працюємо цілими днями. Його сина від першої дружини доглядає моя мама. Тобто мама і готує, і домашнє завдання робить з хлопчиком, водить його на всі гуртки та секції, забирає з них. Замінює йому батьків одним словом. До речі, моя мама вчителька української мови та літератури у минулому. Вона вийшла на пенсію за вислугою років, доки була така можливість.

Пенсія вчителя не велика. Оскільки мама і так сидить удома, вона запропонувала, що може сидіти з сином мого чоловіка. Звичайно ж, не безкоштовно. Адже моя мама витрачає весь свій вільний час на зовсім чужу дитину. Хоча могла б займатися репетиторством та отримувати непогані гроші.

Спочатку мій чоловік підтримував мене. А пізніше йому зняли всі премії та надбавки із зарплати — почав мені натякати, що моя мама могла б і не брати з нас гроші. Чесно кажучи, це мене дуже здивувало. Спочатку я вдала, що не почула, потім не звертала уваги. Але в останні дні чоловік почав мені прямо щохвилини це повторює.

З мамою ми поговорили, і я попросила її деякий час не сидіти з сином чоловіка. План у мене був наступний – нехай сидить сам зі своєю дитиною, або наймає няню і платить утричі більше, ніж моїй мамі. Звичайно ж, він був дуже здивованим, коли почув, що моя мама відмовилась сидіти з його сином.

Можливо це я повинна піти з роботи і няньчитися?! Ну ні, я в няньки не наймалася! І до речі, на цьому етапі я заробляю майже вдвічі більше, ніж мій чоловік. Це зовсім не логічно кидати роботу.

Ви можете подумати, що я не люблю чоловіка, його сина, але ні. Я дуже люблю дітей і дуже хочу власну дитинку. Ось тільки мій чоловік категорично проти, оскільки це додаткові витрати, і він уже має дитину.

Тепер ми з’ясовуємо, що ж власне робити в такій ситуації. Він чомусь упевнений, що моя мама, як бабуся (ага, прямо таки й бабуся), повинна просто займатись онуком на безоплатній основі. а я дивлюсь і все частіше думаю про те, що нам напевне не по дорозі.

Розлучатись? Чи я не права?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page