fbpx

З приводу появи дочки ми вирішили влаштувати велике застілля для численних родичів. Компанія зібралася солідна! Під час цього свята хтось згадав про обіцянку тещі і тестя. І знаєте, що вони заявили? Батьки дружини сказали, що квартиру дарувати не будуть!

Моя дружина має досить цікаві батьки. Ну, як цікаві, я б сказав – дивні. Коли я тільки познайомився з ними, то не помітив нічого особливого. Звичайні люди, нічого такого! Моя дружина була єдиною дитиною у них. Її батьки все своє життя займаються підприємництвом. Можна сказати, що вони не бідні люди.

На весілля батьки дружини подарували нам квартиру. Для них гроші були проблемою. А заради дочки вони були готові на все. Загалом, можу сказати, що жили ми досить непогано. Незважаючи на те, що я був зі звичайної сім’ї, але прийняли мене добре. Одним словом життя наше протікало спокійно всі ці роки. Але ось нещодавно родичі показали себе у всій красі.

Рік тому моя дружина сказала що при надії. Для всіх нас це було справжнім щастям! Така радість в будинку! Коли теща з тестем дізналися про майбутнє поповнення в родині, то пообіцяли зробити подарунок. І дуже навіть хороший! Вони сказали, що якщо донька подарує їм онука, то вони подарують йому квартиру! Тільки уявіть, така щедрість! Знаєте, я був на сьомому небі від щастя! Ну, реально! Моя дитина тільки з’явиться, а у нього вже буде власне житло! Хіба не шикарний подарунок від дідуся і бабусі? Я б свого часу віддав би все за такий презент! Коротше кажучи, новина принесла в наше життя багато радості!

Моя дружина подарувала мені дочку. Я так радів, вам не передати словами! Та й батьки дружини теж були щасливі. Знаєте, тоді ніхто вже й не згадував про квартиру. Турботи про маленьку стали основним нашим завданням. Все інше відійшло на другий план з появою малятка.

З приводу появи дочки ми вирішили влаштувати велике застілля для численних родичів. Компанія зібралася солідна! Під час цього свята хтось згадав про обіцянку тещі і тестя. І знаєте, що вони заявили? Батьки дружини сказали, що квартиру дарувати не будуть! Мовляв, мова йшла саме про онука, а у нас дівчинка. Тобто, немає хлопчика – немає житла! Ось так!

Чесно, я просто в осаді від такого повороту подій! Не розумію їх позиції і все! Не те щоб я претендував на ці квадратні метри, справа в іншому. Я не розумію, чому їх обіцянка стосувалася саме онука? А що, дівчинка їм не родичка? Вона не їх внучка? Який зв’язок? Чому тільки онуку можна зробити такий подарунок? Як розуміти таку позицію? І як нам реагувати на такий поворот подій? Кажу ж – дивні родичі мені дісталися.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page