X

З цією роботою, домашніми справами та доглядом за дитиною світу білого не бачу, кручусь як білка в колесі, немає часу ні манікюр зробити, ні в перукарню піти. Перетворилася в якусь зачуханку, а чоловіка все влаштовує – йому головне швидше кредит виплатити

Ми молода сім’я, минулого року взяли в кредит квартиру, думали, що викрутимося на зарплату чоловіка, але зрозуміли, що це непросто.

Він все частіше і частіше натякав, що пора б і мені виходити на роботу. В результаті совість мене замучила і я влаштувалася менеджером зі збуту. Не можу сказати, що наша фінансова ситуація помітно покращилася, а ось те що я перетворилася в загнаного коня, це абсолютно точно.

У нас підростає чотирирічний син, який ні секунди не сидить на місці і вимагає постійної уваги. Він зовсім не дитина для садочка, постійно нездужає. Зазвичай з малюком сидить бабуся, але вона ще працює (2 через 2), і у мене графік 2 через 2, іноді наші графіки накладаються.

Словом, я з цією роботою, домашніми справами та доглядом за дитиною світу білого не бачу, кручусь як білка в колесі, немає часу ні манікюр зробити, ні в перукарню піти. Перетворилася в якусь зачуханку, а чоловіка все влаштовує – йому головне швидше кредит виплатити і взяти ще дачу, про яку він мріє. Тоді мені точно кришка настане, якщо ще на вихідних доведеться на городі працювати.

Він не розуміє, що я не ломовий кінь, а перш за все жінка, яка хоче добре виглядати і отримувати задоволення від життя.

Ольга, 30 років.

Фото – pixabay.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

K Nataliya:
Related Post