fbpx

Загалом він проходив так до своєї мами 2 тижні. Але найцікавіше сталася в день, коли він отримав зарплату і знову прийшов на обід.

У минулого місяці мій чоловік нарешті знайшов хорошу роботу. До того два місяці ми жили на те, що заробляю я, а моя зарплатня завжди була в рази меншою від чоловікової. Ми жартували колись що чоловік родину годує і одягає. а я радую їх із синами своїм зовнішнім виглядом, Адже працювала я не повний день і всі гроші залишала як не у перуканні то в черговому салоні.

Але щойно чоловік роботу втратив ми опинились на межі виживання. Мої п’ять тисяч на продукти йшли. добре. що чоловік хоч підробляти міг інколи. не знаю. як би ми протягли. Саме тому новина про те, що він не тільки роботу знайшов, а й зарплатня буде трішки більшою. стала для нашої сім’ї спасінням.

Офіс у якому чоловікові трудитись потрібно було знаходиться буквально за 5 хвилин ходьби від квартири, де живе його мама.

З першого ж дня я упакувала чоловікові з собою на обід кілька контейнерів, адже розуміла, що він захоче їсти а в кафе ми нині відправити його не зможемо. Чоловіку було дуже не зручно усе те везти з собою, та й у офісі не виявилось мікрохвильовки – там усі обідали у кафе поруч. Тож йому довелось усю їжу їсти холодною.

Коли його мати дізналася, що він працює так близько, запросила зайти на обід до неї. Згодом свекруха переконала його, що клопіт з контейнерами йому не потрібен, адже можна їсти у неї. Їй буде лиш у радість чекати його і приготувати щось смачненьке для синочка. Ми й думати не стали, одразу ж і погодились.

Загалом він проходив так до своєї мами 2 тижні. Але найцікавіше сталася в день, коли він отримав зарплату і знову прийшов на обід.

Свекруха з розмови із сином дізналася про отриману зарплату. Сказала, що тепер у магазини почала ходити частіше, бо продуктів потрібно більше, ніж вона купувала на себе.

У неї було збережено всі чеки з продуктових магазинів за ці два тижні, тож вона попросила сина компенсувати їй усе і видати кілька тисяч на те, аби вона могла ходити до магазину наступними тижнями.

Від суми що вийшла чоловік злегка отетерів, адже ну ніяк не очікував такої цифри. Якщо чесно, ми усією сім’єю менше на продукти витрачаємо за місяць.

Чоловік мій мамі гроші повернув, і вже наступного дня пішов у кафе, адже обід там навіть сім днів на тиждень буде дешевшим ніж у його мами.

Свекрусі ми всі дружно подякували за те, що вона нас виручила і для себе вирішили, що потрібно мамі більше допомагати. Тепер чоловік щотижня накуповує повні торби, аби мама могла приготувати собі улюблені страви і не економити.

26,12,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page