fbpx

Здається, все старе, як світ, але мені від цього не легше. І як жити далі не збагну

Чоловік, дружина і коханка – вічна тема, вічна проблема. Здається, все вже говорено-переговорено, але кожен раз виникає сумнів – чи можна ось так, з боку, давати поради, втручаючись в найпотаємніше: в чуже життя, любов, родину. Трьох осіб зв’язала доля, всі троє нещасні. А якщо є ще й діти? Не кожен розум людський вражений новомодним недугом – так званим, «здоровим егоїзмом». Не кожна людина здатна побудувати своє щастя на чужому горі. Проста, здається, арифметика: поки рішення не прийнято, нещасні всі троє, а якщо чоловік з’єднається з кoханкою, вже двоє з трьох будуть щасливі. Чи так це? Джерело

Чи буде щасливий чоловік, знаючи, що десь мучиться його перша любов і син кличе тата? Невже зможе не ревнувати до минулого нова дружина, намагаючись захистити свого чоловіка від колишньої родини? Питання, питання, питання. Не так все просто складається, напевно, тому і немає універсальних рецептів щастя.

Здається, все старе, як світ, але від цього учасникам цієї ситуації не простіше – їм потрібно шукати свій шлях. А ті, хто вже пройшов цю дорогу, може бути, набутий ними досвід щось підкаже зараз, допоможе автору листа.

Читайте також:– Вона завжди прикидалась тихою овечкою. Навіть коли весілля мені зіпсувала, запевняла що не вона те зробила. Я лиш через роки зрозуміла, як гірко помилялась в ній

«Ніколи не думала, що не зумію впоратися сама! Але, як то кажуть, «ніколи не говори ніколи …” У мене і проблеми-то немає, та на душі якось не так! У свої тридцять років я закохалася так, як закохуються в п’ятнадцять. І вся проблема в тому, що в п’ятнадцять ти вся в романтичних мріях, а в тридцять хочеться повернутися в п’ятнадцять, та все ніяк не виходить. Він молодший за мене на два роки. А я люблю його незалежно від того, поруч він або за півтори тисячі кілометрів.

І все б нічого, але у нього дружина і дитина (8 місяців). Чую тріск і скрегіт зубів від того, як підтискають губи ті, кого свого часу кинули (неважливо фізично або тільки психологічно). І дружина його мені дзвонила, просила умовити його розлучитися (а чому, власне, я, а не вона сама ???). І він дзвонить і говорить про те, що любить мене. Але якось весь час, здається, що він це робить, тільки щоб переконатися, що мене не втратив. А по життю я не страждаю від відсутності чоловіків. Але щось чіпляє, чіпляє. І що ж далі робити – незрозуміло! »

І підпис – КАПА. Проста історія? Напевно, ні, як не може бути простою доля чи життя

You cannot copy content of this page