X
    Categories: Події

Житло та автомобілі: українським лікарям обіцяють підсолодити життя

В Україні повним ходом проводиться медична реформа.

Так, напередодні прес-служба Міністерства охорони здоров’я повідомила, що спільно з Мінрегіонрозвитку, будівництва та житлово-комунального господарства розробили і затвердили Порядок формування спроможних мереж надання первинної медичної допомоги, пише “Обозреватель”

Відтепер, за їхніми словами, існує законодавча база для прийняття планів розвитку мережі “первинки” в сільській місцевості. Адже на сьогоднішній день більше 13 млн. українців, які проживають в селах, потребують реального доступу до якісної медицини.

Відзначається, що в бюджеті передбачено 5 мільярдів гривень на будівництво амбулаторій та закупівлю обладнання, а також житла і транспорту для лікарів.

Читайте також: НЕ ОДРАЗУ ПІСЛЯ ТРАПЕЗИ: СТOМАТОЛОГИ РOЗПОВІЛИ, ЯК НAСПРАВДІ ПOТРІБНО ЧИСТИТИ ЗУБИ, ЩОБ МАТИ ЧАРІВНУ ПОСМІШКУ

У відомстві також додали, що навіть якщо у вашому населеному пункті не буде кабінету лікаря або амбулаторії, то вони будуть розташовані таким чином, що лікар при необхідності зможе дуже оперативно приїхати до пацієнта.

U Natalya:
Related Post