fbpx

Житло та автомобілі: українським лікарям обіцяють підсолодити життя

В Україні повним ходом проводиться медична реформа.

Так, напередодні прес-служба Міністерства охорони здоров’я повідомила, що спільно з Мінрегіонрозвитку, будівництва та житлово-комунального господарства розробили і затвердили Порядок формування спроможних мереж надання первинної медичної допомоги, пише “Обозреватель”

Відтепер, за їхніми словами, існує законодавча база для прийняття планів розвитку мережі “первинки” в сільській місцевості. Адже на сьогоднішній день більше 13 млн. українців, які проживають в селах, потребують реального доступу до якісної медицини.

Відзначається, що в бюджеті передбачено 5 мільярдів гривень на будівництво амбулаторій та закупівлю обладнання, а також житла і транспорту для лікарів.

Читайте також: НЕ ОДРАЗУ ПІСЛЯ ТРАПЕЗИ: СТOМАТОЛОГИ РOЗПОВІЛИ, ЯК НAСПРАВДІ ПOТРІБНО ЧИСТИТИ ЗУБИ, ЩОБ МАТИ ЧАРІВНУ ПОСМІШКУ

У відомстві також додали, що навіть якщо у вашому населеному пункті не буде кабінету лікаря або амбулаторії, то вони будуть розташовані таким чином, що лікар при необхідності зможе дуже оперативно приїхати до пацієнта.

You cannot copy content of this page