fbpx

Змінились до невпізнання: ось як зараз виглядають і чим займаються діти, які зіграли головні ролі в улюбленому всіма фільмі “Бетховен”

Комедія Бетховен зібрала понад 150 мільйонів доларів в прокаті! У цьому матеріалі ми не тільки покажемо, якими стали актори, що зіграли головні ролі у фільмі, але і розповімо про їхню долю. Пише Радіо Максимум

У 1992 році режисер Брайан Левант зняв милу сімейну комедію, після виходу якої з’явився жарт про неосвічених людей, які впевнені, що Бетховен – це собака. Так-так, ми говоримо саме про того сенбернара, який так полюбився глядачам.

Читайте також: Знайшовши ці речі обов’язково залиште їх собі. Вони приносять удачу і щастя

Пам’ятайте цього хлопця?

Після завершення зйомок Бетховена Кастіль знявся ще в декількох фільмах для телебачення, але все ж вирішив надалі не пов’язувати своє життя з кінематографом. Крістофер отримав ступінь магістра в Університеті Біола в Каліфорнії і зараз працює вчителем історії. Кастіль розповів, що робота актором була набагато виснaжливвшою, ніж робота вчителем. Йому подобається викладати і кожен день бачити обличчя своїх студентів. Як то кажуть, кожному своє, і це круто!

Нікoль Тoм

Ніколь прославилася роботою в серіалах Няня, Беверлі-Хіллз, 90210, але особливо полюбилася глядачам в образі Райс Ньютон у фільмі Бетховен. На відміну від свого колеги по знімальному майданчику, Ніколь не залишила акторську кар’єру: вона продовжила з’являтися в серіалах і телефільмах, щоправда, в останні роки знімається рідко. Зараз Ніколь 41 рік, і виглядає вона чудово. Судячи з акаунту в інстаграмі, дівчина, як і її героїня з Бетховена, просто обожнює собак: у неї є чарівний пудель, фотографіями якого вона регулярно ділиться на своїй сторінці.

Сaра Роуз Кaрр

Ще одна актриса, яка, подорослішавши, зрозуміла, що зніматися в кіно – це не для неї. Зараз Карр пише книги, але в дитинстві вона встигла зіграти в декількох фільмах. Крім Бетховена це Розана, Батько нареченої, Чотири діаманти, Домробітниця.

You cannot copy content of this page