fbpx

Знайшовши ці речі обов’язково залиште їх собі. Вони приносять удачу і щастя

Наші предки вважали, що хороші знахідки — це послання від вищих сил, які обіцяють нам удачу. Особливу цінність мають речі, знайдені на дорожніх перехрестях. Таку знахідку треба обов’язково забрати з собою і зберігати, як талісман на удачу Джерело

Кожен з нас хоч раз в житті знаходив щось цікаве або старовинне на вулиці. Деякі речі категорично не можна піднімати з землі і нести в будинок, інакше можна власними руками «принести» в будинок негативну енергію. Інші ж, навпаки, обіцяють добрі і хороші події. Особливу цінність мають речі, знайдені на дорожніх перехрестях.

Читайте також: Найневдаліші дні для кожного зі знаків Зодіаку

Наступні знахідки обіцяють удачу і щастя:

Залізна підкова

Залізна підкова — це найпоширеніший і яскравий символ щастя. Підкови часто вішають над входом в будинок, щоб привернути удачу. Якщо ж ви знайдете підкову самостійно, можете вважати себе по-справжньому щасливою людиною. Таку знахідку треба обов’язково забрати з собою і зберігати, як талісман на удачу.

Ікона

Якщо на вашому шляху зустрілася ікона, значить Бог оберігає вас від чогось поганого. Знайдену ікону потрібно підняти з землі, помолитися на неї і віднести до церкви. Забирати в будинок чужі ікони не рекомендується. Також не можна ікони викидати.

Старовинний ключ

Старовинний ключ — це потужний оберіг від злих духів. Ця знахідка обіцяє вам швидке поліпшення житлових умов або придбання власного житла. Проходити повз такої знахідки точно не варто.

Нерозмінна старовинна монета

Ця знахідка обіцяє вам поліпшення фінансового добробуту. Чим старша монетка, тим більше грошей і удачі вона приверне у ваш будинок. Цю знахідку забрати у свій будинок можна.

Робочий годинник

Робочий годинник знаменує новий етап у житті, якісь серйозні зміни. Забирати годинник з вулиці додому не варто. Якщо вам не вдасться знайти господаря, то вам слід розібрати годинник на дрібні детальки і викинути. Чужі годинники в будинку принесуть більше поганого, ніж доброго, навіть якщо вони «щасливі».

Ґудзик

Зі знайденого ґудзика можна зробити потужний оберіг, що захищає від негативної енергії. Для цього потрібно протягнути в ґудзик червону нитку і зав’язати вузол. Такий ґудзик потрібно зберігати в затишному місці і нікому не показувати.

Пара рукавичок

Підбирати рукавички з землі не потрібно, однак така знахідка обіцяє вам швидке приємне знайомство. Постарайтеся знайти господаря. Якщо дівчина знаходить чоловічу рукавичку, вона незабаром вона вийде заміж, якщо чоловік знаходить жіночу, значить він скоро одружиться. Шкіряні рукавички обіцяють швидкий фінансовий успіх.

You cannot copy content of this page