fbpx

Відсвяткували весілля і на подаровані гроші почали ремонт. Ось це був ВОГОНЬ! Його бабуся лізла в усі аспекти розвитку ремонту. Те шпалери не того кольору, то не в ту сторону дивиться дошка на лінолеумі. Фінішем було, коли я домовилася про перенесення водного лічильника з майстром з ЖЕКу

З чоловіком вже разом 5 років, кохання, дитина. Живемо окремо, але раніше ми їздили то до моїх батьків пожити, то до його. На оренду просто не вистачало грошей.

Якось його мама запропонувала з’їхати на квартиру до бабусі (у неї їх дві: одну вона здає, а в другій живе). Запропонували в першу, так як наймачі з’їжджали на той момент. Ми радісно погодилися і переїхали. Ось тут все і почалося.

Його бабуся приїжджала якщо не кожен день, то через день точно. Розповідала, як мені прибирати, що готувати і де поставити ліжко. Я слухала мовчки, але чоловіка попросила поговорити з нею, щоб кількість візитів знизилася. Він поговорив, вона, звичайно, образилися, але зрозуміла і сказала добре. Почала їздити тільки на вихідних (я хоч трохи видихнула).

Через рік ми відсвяткували весілля і на подаровані гроші почали ремонт. Ось це був ВОГОНЬ! Його бабуся лізла в усі аспекти розвитку ремонту. Те шпалери не того кольору, то не в ту сторону дивиться дошка на лінолеумі. Фінішем було, коли я домовилася про перенесення водного лічильника з майстром з ЖЕКу (квартиру на той момент вже переписали на чоловіка).

Вона мені дзвонить і дуже різко в слухавку починає розказувати, що я не маю права пересувати лічильник і взагалі хто я така і що я ніхто в цьому домі. Я, будучи розсудливою жінкою при надії, просто мовчки віддала телефон чоловікові і голосно сказала, щоб цю жінку я більше не бачила. Все, ні дзвінка приблизно 5-6 місяців (до моменту появи малюка).

Після вона приїхала, я була вдома одна з малою і просто не відкрила двері. Вона зателефонувала чоловікові з питаннями: «А на що вона образилася?». Дійсно, на що?!

Пройшов рік з цього моменту, а вона все також намагається розповідати, що мені готувати, як спати і як виховувати дочку. І дуже ображається на те, що я не виявляю бажання з нею спілкуватися. Дратує дуже! Ось і як мені з нею спілкуватися? Не хочу ображати чоловіка, він її дуже любить і поважає.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page