fbpx

1 300 000 переглядів: “надсучасна” технологія посадки картоплі, урок від прикарпатця Андрія Кубая(відео)

Прикарпатець опублікував відео із “надсучасною” технологією садіння картоплі

Андрій Кубай опуплікував відео під назвою “Картоплефест 2019”, у якому пояснив, як легко посадити картоплю на городі.

Картоплю висаджували у селі Довге Тисменицького району, пише Типовий Франківськ.

“6 квітня 2019 року агрономний підрозділ Галини Романівни на чолі з Андрієм Кубаєм вийшов на посадку картоплі, використовуючи нову технологію “посадка під трубу””, – підписав ролик чоловік.

За кілька днів відео набрало 1 300 000 переглядів. Для того, щоб полегшити роботу, чоловік змайстрував трубу із пластикових пляшок. Він каже, що після роботи із винаходом cпина не бoлить.

Читайте також: Морква сходить на 3-5 день після сівби! як посіяти моркву без прорідження, але зібрати великий врожай

“Мені декілька разів доводилось садити картоплю, після чого спину не розігнути. Спрацював захисний режим і я придумав цей винахід”, – розповідає Андрій Кубай. – Може, з боку це виглядає смішно, але сміється той, хто сміється останній. Хто хоче спробувати, то даю невеличку пораду – трубу потрібно робити з пластикових пляшок, бажано однакових і щоб були рівної форми, відрізаєм горловину і дно, запихаємо одну в одну і щільно перемотуємо скотчем”.

На відео видно, як чоловік, який виготовив трубу з пластикових пляшок, закидає в неї картоплю, а та викочується у землю. Очевидно, винахід призначений для того, аби зайвий раз не згинатися.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page