fbpx

10 ідеальних варіантів стрижок для різних форм обличчя

Форми жіночого обличчя відіграють вирішальну роль у формуванні їх стилів. Всі ми знаємо, що жінка з гарним смаком носить тільки стильні стрижки. Є шість різних форм обличчя. Дозвольте нам бути вашим гідом: ми зібрали модні ідеї, які стануть в нагоді кожному. Немає поганих форм, є неправильне до них ставлення, пише “Krasotka.cc”.

Квадратна форма обличчя

Квадратні форми обличчя відомі своєю видатною кутовою лінією щелепи. Такі лиця зазвичай мають однаково широкий лоб, щелепи і скули, тому вигин підборіддя мінімальний.

У вас квадратне обличчя?

Щоб визначити форму вашого обличчя, знайдіть найширшу точку на ньому. Якщо ваш лоб, щелепа і вилиці мають однакову ширину, у вас квадратне обличчя.

Екстравагантний подовжений Пікс

Довгий Пікс – одна з кращих зачісок для вашої форми. Вона дає добре збалансований ефект, який гармонізує все в вашому образі. Додасть обличчю, при легкому помаху голови, бездоганний шарм.

Хаотичне начісування

Якщо у вас квадратне обличчя і ви хочете носити довге волосся, вдамося до допомоги зачіски шарами або пір’ями. Рідкий чубчик візуально змінить форму вашого чола.

Овальна форма обличчя

Овальні лиця є синонімами абсолютної гармонії в пропорціях. Такі обличчя виглядають дуже симетрично, так як довжина вашого більша від його ширини. Деякі перукарі кажуть, що для цієї форми лиця немає неправильних стрижок.

У вас овальне обличчя?

Якщо ваші вилиці – найширша точка вашого обличчя, і ваше обличчя звужується до чола і щелепи, у вас овальне обличчя.

Стильний Пікс з невеликим чубчиком

Найкращий спосіб підкреслити красу ваших пропорцій на обличчі – це зробити коротку стрижку. Крім виділення ваших кращих рис, цей короткий Пікс може допомогти приховати занадто довге обличчя.

Прекрасна довга стрижка шарами

Магія шарів допоможе вам побачити форму вашого обличчя в новому світлі. Просто подивіться, яку об’ємну шевелюру передбачає цей стиль.

Довге волосся з прорідженим чубчиком

Ваше овальне обличчя не потребує особливого підбору варіантів. Цей маленький нюанс з чубчиком може підкреслити баланс вашого погляду і дати вам можливість змінитися.

Кругла форма обличчя

Все досить очевидно з круглими формами обличчя: більшість ваших рис обличчя круглі і м’які. Неправильна стрижка може стати справжньою кaтастрофою.

У вас кругле обличчя?

Якщо ваша щелепа і лоб однаково широкі, кути вашого обличчя дуже м’які, а щоки занадто опуклі, у вас кругле обличчя.

Прямий Боб

Як тільки ви визначили форму свого обличчя як круглу, все в вашому стилі має бути пов’язане з подовженням силуету. Прямий Боб – ваше спасіння.

Читайте також: Перукарі назвали універсальну стрижку для усіх жінок(фото)

Cпокусливий кутовий Боб

Кутовий боб – приголомшливий спосіб позбутися від ефекту повного обличчя. Не соромтеся додати більше об’єму. Його не може бути занадто багато.

Шаруватий Боб зачесаний набік

Каре відмінно поєднується з круглим обличчям. Шари збільшать об’єм вашого волосся, візуально переносячи вашу форму обличчя на новий рівень.

Форма серця

Обличчя в формі серця на контрасті з вираженими рисами обличчя: у них широкий лоб і дуже гостре підборіддя. Ймовірно, це одна з найбільш привабливих форм лиця, виглядає досить незвично і акуратно.

Довгий Пікс з зачосом набік

Довгий Пікс з бічним чубчиком збільшить об’єм і додасть форму вашим щокам, зробивши ваш силует більш овальним.

Прямий боб до плечей

Гладка структура цього прямого бобу прикрашає ваше обличчя своєю чудовою простотою. Щоб врівноважити кут свого підборіддя і форму чола, краще піти на боб довжиною до плечей. У цій довжини є багато варіантів моделювання.

Дані поради допоможуть змінити ваш зовнішній вигляд. Тепер ви знаєте, які зачіски підійдуть для вашої індивідуальної форми лиця.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page