fbpx

10 помилок в макіяжі, які здешевлять будь-який образ

Макіяж створений для того, щоб підкреслювати достоїнства зовнішності і приховувати її недоліки. Все це прекрасно працює, якщо косметика нанесена на обличчя правильно, кольори, використані в макіяжі, не кричать про те, що його носій нанесла на обличчя вміст всієї своєї косметички, а сам образ цілісний і гармонійний. Але багато жінок, допускають ряд поширених б’юті-помилок, які не тільки не прикрашають їх, але навіть здешевлюють.

 Неправильний колір тону

Занадто темний або занадто світлий тональний крем моментально робить твоє обличчя абсолютно неприродним і в результаті «здешевлює» загальний образ. Темний тон ніколи не зможе створити відчуття засмаги, а тільки зробить тебе схожою на морквину, а надто світлий – значно старить. Вибирай основу уважніше!

 Коричневі рум’яна

Немає нічого гіршого, ніж коректор або коричневі рум’яна, нанесені на яблучка щік. Запам’ятай – на щоки наносимо тільки рожеві або персикові рум’яна, а коричневий відтінок потрібен лише для скульптування – наприклад, його накладають під вилиці, щоб візуально зробити їх запалими.

 Нерозтушованний олівець

Втомлений погляд, «важкі» повіки і відчуття того, що ти просто не вмієш фарбуватися – ось, що робить з б’юті-образом нерозтушованний олівець. Його завжди потрібно розтушовувати в легкий серпанок, уникаючи чітких меж.

Нашарування туші

Вії, які опускаються вниз під вагою кількох шарів туші, зовсім не виглядають привабливо. 2-3 помахів пензлем цілком достатньо для того, щоб зробити погляд розкритим і виразним. Не варто перетворювати свої вії на жалюгідну подобу накладних.

 Темні смоки в денний час

Дівчата з густо нафарбованими очима вранці і в середині дня виглядають, м’яко кажучи, дивно. Навіщо ж так старатися? Дуже темні смоки-айс годяться лише для вечірки і драматичного образу, а якщо ти просто збираєшся на роботу – обмежся легким розтушовуванням тіней або олівця в серпанок.

Щільний світлий консилер

Ніщо так не здешевлює образ, як білі кола від консилера під очима. Цей продукт міцно увійшов в наш побут, але багато дівчат забувають, що коректор теж треба підбирати під колір шкіри (і не обов’язково він повинен бути дуже світлим!), Та й наносити потрібно обмежену кількість засобу.

Кольорові тіні з перламутром

Так-так, і таке до сих пір зустрічається! Ми нічого не маємо проти кольору, проте яскраві тіні, та ще й з перламутром, складні у використанні – рідко кому вдається створити гарний макіяж з їх участю. Особливо безглуздо вони виглядають в денний час, та ще й у поєднанні з повсякденним одягом. Не треба так!

Занадто жорсткий контурінг

Захоплення контурінгом і скульптуванням призвело до того, що багато дівчат, надивившись навчальних відео-роликів і Instagram Кім Кардашян, перетворюють своє обличчя в подобу маски – малюють вилиці і намагаються зробити ніс візуально тонше … На жаль, але подібний макіяж добре виглядає лише на фото, а в реальному житті виглядає просто вульгарно.

Неймовірні стрілки

Стрілки – це класика макіяжу, абсолютно незаперечна класика. Але це можна сказати лише про акуратні тонкі стрілочки з витонченим хвостиком. Дівчата, які малюють розмашисті стріли мало не до скронь – в тренд не потрапляють …

Суха шкіра

Найважливіше правило макіяжу – шкіра повинна виглядати зволоженою і здоровою. Для цього потрібно завжди використовувати праймер або крем, інакше на обличчі з’являться «шорсткості», тон і пудра ляжуть нерівно, а це, як ти здогадуєшся, виглядає зовсім не круто.

You cannot copy content of this page