fbpx

10 рис завжди бaжаної жінки

1. Співчуття і вміння піклуватися

Співчуття і доброта подобаються кожному чоловікові. Сьогодні непросто знайти по-справжньому жалісливу людину.

Чоловіки люблять жінок, ласкавих від природи. Вони будуть шукати для себе партнерку, чия присутність освітлює кожну кімнату, в яку вона заходить. У цю рису дуже важко не закохатися!

2. Драйв

До числа неймовірно привабливих відносяться і дівчата, які знають, до чого вони прагнуть і як цього досягти. Вони не переносять дурних вчинків і знають, як досягти мети.

Така дівчина відмінно підходить для серйозних стосунків, тому що її не лякають труднощі. А ще жінка з амбіціями і чітко поставленими цілями надихає свого партнера теж ставати кращим.

3. Вони не домагаються уваги

Є жінки, які привертають до себе погляди оточуючих, не докладаючи до цього жодних зусиль. Вони швидше помpуть, ніж попросять про комплімент чи почнуть домагатися чужої уваги. Їх повага і слава визначаються їхніми вчинками.

4. Почуття гумору

Хлопцям подобається бути з дівчатами, з якими можна добряче посміятися.

Якщо жінка може сміятися як чоловіком, так і з нього самого, не зачіпаючи при цьому його почуття, то вона дійсно особлива. Відмінне почуття гумору робить її привабливою в очах будь-якого чоловіка!

Читайте також: Матусина ніжна квітка: найголовніші речі, яким варто навчити свою доньку

5. Хобі та інтереси

Коли у жінки є пpистрасть, вона стає привабливою. Якщо її і справді щось цікавить, вона зробить все можливе, щоб цим займатися. Її полум’яна натура притягує до себе всіх оточуючих.

6. Впевненість у собі

Бути з людиною, яка впевнена в собі, дуже легко. Гідну людину притягують до себе незалежні жінки з адекватною самооцінкою.

Впевненість в собі – це одне з найбільш привабливих якостей, якими тільки може володіти жінка. Неможливо не звернути на неї увагу.

7. Ніжність

У романтичних стосунках чоловік завжди прагне захистити кохану, і жінка повинна дозволяти йому це. Дуже важливо бути сильною і незалежною, але не менш важливо бути слабкою, коли це потрібно.

8. Уміння висловлювати свої почуття

Якщо у жінки є своя думка або вона відчуває, що у відносинах щось не так, вона не буде мовчати і скаже про це. З нею не буває розмитих кордонів, а її чесність у всьому робить її дуже бажаною. Упевнена і емоційно зріла жінка знає, як заявити про свої потреби.

9. Відсутність драми

Жоден чоловік не захоче перебувати в драматичних відносинах. Він жадає знайти ту, з ким йому буде гранично просто. Якщо чоловік зустрічається з жінкою, яку вічно терзають переживання, змішані почуття або яка знаходиться на межі, у нього виникає почуття, що партнерка до нього байдужа.

10. Дружелюбність і толерантність

Вона ладнає з усіма. Приваблива жінка, як правило, відрізняється доброзичливістю і толерантністю, навіть по відношенню до незнaйомців. Але це зовсім не говорить про те, що вона слабовольна. Вона завжди готова захистити себе і дорогих їй людей, якщо хтось веде себе з нею або з ними неналежно.

За матеріалами – Клубер.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page