fbpx

10 вражаючих фактів про знак зодіаку-Лев!

Ух ти, все так і є! У мене чоловік і мама-Леви … Завжди помічала ці загальні риси і дивувалася, чому про них не пишуть в гороскопі. Отже, ви готові дізнатися щось новеньке про цей незвичайний знак зодіаку?

Кожен з дванадцяти Знаків Зодіаку унікальний, тому визначити, до якого Знаку відноситься та чи інша людина можна без особливих проблем.

Дізнатися про Левів вам допоможуть 10 незвичайних фактів про цей знак зодіаку.

Характер Львів

Вогонь дає про себе знати, адже Леви – це неймовірні люди, які здатні «розпалити» будь-яку компанію або колектив. Вони знають, як себе вести, як себе подати світу. Артистизму у них не позичати, так що з Львів виходять прекрасні актори кіно і театру.

Ці люди запальні, тому ображати їх не варто. Вони ненавидять програвати, причому абсолютно в усьому. У суперечці для них може визначальну роль грати проста принциповість, а не бажання довести правоту. Ви завжди програєте з ними в суперечку, тому що навіть якщо ви візьмете верх, Леви на вас образяться. До речі, вони мстиві, але вважають за краще подавати цю страву реально холодною.

У любові Леви найчастіше є типовими дуже власними. Вони люблять, але ревнують настільки сильно, що «тільки спробуй око поклади на мою другу половинку, я тобі його викoлю». Навіть не думайте грати з вогнем, адже можете не просто обпектися, а спалахнути як сірник.

Так, Леви ліниві, егоїстичні, необачні, але неймовірно красиві і дуже приємні особистості. Їх життя являє собою постійну боротьбу, через що стрaждaє сeрцeво-судинна система. Леви люблять покурити, випити і смачно поїсти, тому завжди знають, чим себе зайняти.

10 незвичайних фактів про левів:

Факт перший: Леви діляться на дві великі групи. Перша – це ті, кому більше подобається статус, ніж гроші, а другим навпаки. Хтось готовий орати день і ніч просто заради того, щоб його називали директором, а хтось готовий йти сторожем на завод для отримання зайвих грошей.

Факт другий: Леви не зраджують. Якщо вони дізнаються, що цим грішить їх друга половинка, то вони можуть собі дозволити зраду, але триватиме все це не довго, тому що розчарований Лев ніколи не повернеться до свого попереднього стану. Грубо кажучи, якщо ви його або її скривдите, то можете забути про любов.

Факт третій: ці люди дуже зухвалі і вельми динамічні, але, незважаючи на це, менше за інших стрaждaють кaліцтвами і отримують трaвми. Це стосується і водіння автомобіля – Леви менше всіх потрапляють за статистикою в aвaрії. Фахівці кажуть, що у всьому винна впевненість і хoлoднoкрoвність їх характеру.

Факт четвертий: представники цього Знака Зодіаку можуть зберігати злобу роками, зробивши акт пoмсти через кілька років після образи. Майже половина Львів, навпаки, так швидко забуває образи, що їм можна було б дати перше місце на конкурсі вибачення. Це дуже полярні люди.

Факт п’ятий: Леви ненавидять, коли їм відверто брешуть. Якщо людина, народжена під цим Знаком, дізнається, що ви йому збрехали, можете попрощатися з ним назавжди. Поваги Лева вам буде вже не повернути ніколи в цьому випадку.

Факт шостий: ці люди постануть горою за своїх друзів або близьких. Вони не побояться нікого і нічого, безстрашно кинувшись на кривдника, рoзривaючи його на дрібні шматoчки. Здебільшого, це відбувається, тому що Леви думають, що ви їх власність, але першопричина не відома навіть їм самим. Просто у них щось відбувається всередині в такі моменти, за допомогою чого вони стають сильнішими і сміливішими.

Факт сьомий: Леви зберігають спокій навіть в самих незвичайних ситуаціях. Коли всі бігають і кричать з піднятими руками, ці люди спокійно вирішують проблему. Ну … або намагаються, по крайній мірі. Вивести їх з рівноваги може тільки людська тупість.

Факт восьмий: Львів найбільше в людях дратує награність і зрада. Вони не здатні зраджувати, тому їм чуже це у всіх сенсах. Вони не розуміють, як можна заради себе коханого робити неналежні речі. Справити враження можна своїм виглядом, своїм статусом або знаннями, але обманювати когось для них є ницістю.

Факт дев’ятий: Леви ненавидять чекати. Цей Знак Зодіаку менше, ніж інші може сидіти в черзі. Якщо Лев сидить в черзі з вами разом, то він може бути просто нестерпний. Це, мабуть, єдина ситуація, якої слід уникати, перебуваючи поруч з Левом.

Факт десятий: представники даного Знака обожнюють розкіш, яка підкреслює їх статус, але виявляється це не обов’язково у всьому. Щось для них є настільки важливе, від чого вони ніколи не відмовляться. Хтось любить поїсти в ресторані, хтось любить їздити на дорогій машині, хтось обожнює шикарний одяг. Заради цього вони здатні жертвувати чим завгодно.

Такі Леви. Це їх найцікавіші риси характеру, які допоможуть вам визначити Знак Зодіаку без особливих зусиль. Пам’ятайте, що це може бути справедливо не для всіх, але в більшості випадків це реально.

Читайте також: Картопля фрі без краплі жиру, можна готувати дітям хоч кожен день

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page