fbpx

12 багатіїв, які виглядають так, ніби ледве зводять кінці з кінцями

Мільйонери і мільярдери зовсім необов’язково виглядають як типові «багаті хлопці». Брендовий одяг, дорогі автомобілі, величезні особняки і вишукана їжа – це не завжди про них. Деякі багатії виглядають і поводяться як звичайні хлопці – і якщо зустріти такого на вулиці, ні за що не здогадаєшся, що він орудує мільйонами.

12. Кіану Рiвз(на головному фото)

Кіану Рівз не тільки дуже скромно одягається, а й живе дуже просто. Багатьох його спосіб життя дивує. Актора часто бачать блукаючим наодинці по місту, він часто користується громадським транспортом – наприклад, метро. З приводу одягу, схоже, не заморочується зовсім. І якби весь світ не знав його в обличчя, він легко міг би злитися з натовпом.

11. PyuDiPay

А цей скромний мільйонер – відомий шведський відеоблогер ПьюДіПай (справжнє ім’я – Фелікс Кьелльберг). Його канал на Youtube, присвячений відеоіграм, має найбільшу кількість підписників серед усіх каналів (більше ніж 57 млн). Щоб було зрозуміло, його дохід в рік становить в середньому 10 млн доларів. З чуток, він неймовірно скромний. Веде звичайний спосіб життя, грошима не розкидається, навіть у відпустку їздить досить рідко.

Читайте також: Звички багатіїв: 13 звичок мільйонерів, які всього досягнули самі

10. Тобі Магуайр

Так, це – Тобі Магуайр, актор, відомий роллю Людини-павука в однойменній франшизі. В одязі він дотримується стилю «чим простіше, тим краще», а в їжі – принципів вегетаріанства. Коли Тобі знімався у фільмі «Великий Гетсбі», всім акторам головних ролей подарували по новому Мерседес-Бенцу. Але Тобі Магуайр повернув автомобіль – адже сидіння в ньому були обтягнуті натуральною шкірою, а це, звичайно, завзятого вегана порадувати не може.

9. Скотт Фаркухара і Майкл Кеннон-Брукс

Цих двох хлопців називають «випадковими мільярдерами», і це ім’я вони носять з гордістю. Познайомилися вони в Австралії під час навчання в університеті, і пізніше заснували софтверну компанію Atlassian. Далекосяжних планів не було – так, заробити на хліб з маслом. Але компанія раптово стала дуже успішним гравцем на ринку. Їх основні продукти – система стеження за вадами Jira і система спільної роботи Confluence, а в 2017 році Atlassian поглинула фірму-розробника сервісу управління проектами Trello. Так власники Atlassian стали мільярдерами – але ж дивлячись на них і не скажеш.

8. Ніколас Вудман

Для тих, хто не знає, Ніколас Вудман – генеральний директор і засновник GoPro. Ця людина почала свою справу буквально з нуля, і до успіху GoPro кілька разів зазнавала бізнес-провалу. Щоб вкласти в бізнес, він продавав намисто з мушель жив в машині і позичав гроші у батьків. Як видно з його манери одягатися, Вудман не забуває, звідки вийшов і хто він такий – звичайний каліфорнійський серфер, який просто захотів робити круті фотографії під час катання на дошці.

7. Дастін Московіц

Марк Цукерберг робив Фейсбук не сам, звичайно ж. Йому допомагали інші люди – наприклад, Дастін, який вважається співзасновником цього гіганта соціальних медіа. У 2008 році Дастін покинув компанію Цукерберга, щоб зайнятися власними проектами – в тому числі Asana, додатком для командної віддаленої роботи. Подивіться на цього хлопця – він явно не витрачає гроші на стиль та імідж, йому це просто не потрібно. До речі, як і подружжя Цукерберг, Московіц жертвує великі кошти на благодійність.

6. Леонардо Ді Капріо

Ді Капріо – один з найвідоміших і успішних акторів у світі. У нього натовпи шанувальників, які сходять з розуму, зустрічаючи його на вулиці. Можливо, тому Леонардо завжди одягається по-простому і намагається «не відсвічувати». Він любить кататися на велосипеді по місту, причому велосипеди зазвичай орендує. Носить футболки та шорти, і час від часу відпускає бороду.

5. Амансіо Ортега

Амансіо Ортега – теж дуже скромний, але неймовірно багатий товариш з Іспанії. Він власник бренду Zara і багато чого ще. Загальний капітал Ортеги – 85 млрд доларів і він очолює рейтинг найбагатших людей в світі за версією Forbes. Ортега відомий тим, що веде надзвичайно просте життя. Він відмовляється носити костюми і краватки, віддаючи перевагу простій блакитній сорочці і штанам, іноді носить кепку. Ще він відомий тим, що ретельно оберігає своє приватне життя, і намагається зробити так, щоб його фотографії не потрапляли в ЗМІ. За все життя він дав всього три інтерв’ю. Як можна здогадатися, Амансіо Ортега народився в бідній родині і не звик до розкоші.

4. Вінсент Картайзер

Ймовірно, наймолодша і найменш багата людина в цьому списку – актор Вінсент Катайзер. Ви могли бачити його в серіалі «Божевільні» (Mad Men). Проте, такі-сякі, а 3 мільйони доларів у нього є. Судячи по знімку, Вінсент не намагається нікого вразити своїм зовнішнім виглядом і виглядає як звичайний хлопець з вулиці. А ще він не водить автомобіль і завжди пересувається на громадському транспорті або пішки. «Раніше я їздив на машині і був постійно до неї прив’язаний, а тепер мені простіше. І я не їжджу в ті місця, де роблять покупки. Фактично, я зараз в процесі розпродажу і роздачі всього, чим я володію », – говорить він.

3. Рід Хоффман

Рід Хоффман – засновник компанії LinkedIn з власним капіталом 3 млрд доларів. Ріс він звичайною дитиною, що захоплювалася рольовими іграми, підробляв збором кленового сиропу. Після коледжу Хоффман працював на Apple і PayPal, а потім заснував свою компанію. Як видно на знімку, Хоффман – не з тих людей, що намагаються підкреслити своє багатство вибором одягу. Зазвичай він носить штани мілітарі і просту сорочку поло. Як і багато людей з нашого списку, він філантроп і багато жертвує на благодійність.

2. Джеймс Пекер і Девід Джінджелл

Якби ви побачили цю сцену на вулиці, то могли б подумати, що це б’ються якісь вуличні бродяги. Але насправді ці двоє входять в список найбагатших людей світу. У чорній кепці – Джеймс Пекер, власник австралійського курорту вартістю 4 млрд доларів. Чоловік з сивим волоссям, якого Пекер притиснув, – Девід Джінджелл, мільйонер і генеральний директор компанії Nine Network, що володіє найбільшим телеканалом Австралії. І чому ж ці люди б’ються? Це тим більше дивно, бо вони насправді старі приятелі. Загалом, бiйку почав Девід Джінджелл після того, як дізнався, що Джеймс Пекер пішов від дружини і зустрічається з супермоделлю Мірандою Керр.

1. Марк Кьюбан

Марк Кьюбан – власник баскетбольної команди «Даллас Маверікс», а також ще кількох компаній, пов’язаних з телемовленням. Власний капітал Кьюбана – приблизно 3 млрд доларів. Коли Марку було 12 років, він продавав мішки для сміття, щоб заробити на нові баскетбольні кросівки. Тепер він неймовірно багатий, але одягається і поводиться, як звичайний хлопець – особливо на баскетбольних матчах, коли кричить на суддів.

Джерело.

You cannot copy content of this page