fbpx

120-кілограмова героїня шоу «Цієї миті рік тому» схудла вдвічі: вражаючі фото

У 1 випуску шоу «Цієї миті рік потому» від 31.08.18 у студії телеканалу СТБ з’явилася Соня Семенюк, яка змогла схуднути на 60 кілограмів. Які вправи дівчина виконує, щоб підтримувати форму? Та чи розкриє вона секрет свого грандіозного схуднення? Цікаві подробиці її життя — у матеріалі.

У студії «Цієї миті рік потому» з’явилася дівчина з маленькою чорною сукнею в руках. Саме її Соня планувала одягнути за рік. На момент зйомки програми її вага становила 120 кг. Дівчина прийшла на шоу, щоб отримати віру в себе і дати публічну обіцянку виконати свою мрію – позбутися половини ваги.

Проблеми з вагою у Соні почалися в 15 років, коли вступила до коледжу. Дівчина не відчувала батьківського тепла: маму втратила у 2 роки, а батько не був у близьких відносинах з донькою.

Серйозні стосунки також не складалися. Коханий використовував Соню тільки для задоволення власних потреб. Проблема зайвої ваги стала головною причиною утисків з його боку. Хлопець соромився своєї дівчини, ніколи не знайомив із друзями, а невдовзі взагалі залишив саму.

Читайте також: Перша леді з доньками вразили неймовірними вишиванками(фото)

За рік Соня повернулася у студію новою людиною.

«Протягом року я важко працювала над собою та змогла скинути 60 кг. Помітно відразу, що колеги на роботі змінили ставлення, звернули увагу на мій зовнішній вигляд. Від чоловічої аудиторії збільшилась кількість компліментів. Мене почали називати привабливою, інколи навіть кажуть «Бoмбa!» — ділиться враженнями учасниця.

 

Особисте життя дівчини також налагодилося. Соня вже півроку має серйозні стосунки. В майбутньому пара планує одружитися. А доленосну чорну сукню, котру показала в першому випуску, дівчина одягла на побачення зі своєю другою половинкою.

Дівчатам, які хочуть схуднути, дівчина рекомендує: «Потрібно сідати на дієту тільки після консультації дієтолога. Також постійно займатися у залі з тренером, відмовитися від шкідливої їжі. Як і в усіх, у мене були зриви, однак я переборола це з успіхом. Головне — не лінуватися та йти до кінця!».

You cannot copy content of this page