fbpx

13 чесних зізнань заміжньої жінки

Романтичні фільми майже завжди закінчуються однаково: біле плаття, багато квітів, щасливі наречений і наречена… А що потім, після весілля? Жили вони довго і щасливо?

Ми ділимося роздумами жінки, яка вже 12 років заміжня.

Життя в шлюбі – це не тільки свята. Ну просто не буває «довго і щасливо» без перерви на «вихідні». Буває погане самопочуття, хвoрoба, буває (дуже навіть нерідко) роздратування і злість. Питання тільки в тому, наскільки довго люди готові застрявати в цих ситуаціях.

Пристрасть проходить, як би це сумно не було. «Любовна залежність» проходить. У відносинах має бути просто добре. Без істерик, емоційних гойдалок, виносу мозку, адреналінових вприсків. У відносинах має бути стабільно і спокійно.

Подружжя повинно розвиватися разом. Якщо чоловік і дружина не розвиваються – підсумок сумний: того, хто заважає рости, кидають. Дружина не повинна застрявати в каструлях і пелюшках. Чоловік робить велику помилку, якщо проводить багато часу з пивом біля телевізора. Відносини цього не витримають.

Потрібно приймати один одного . Можна мати різні погляди на деякі проблеми. Але на глибинному рівні ваш чоловік повинен бути прийнятим вами. З усіма його «заморочками».

Подружжя повинно бути одного соціального рівня. Хімія закоханості може штовхнути один до одного людей з різними соціальними статусами. Але, коли закоханість проходить, назовні вилазять всі різниці: в менталітеті, вихованні, звичках. Відносини в такому випадку найчастіше закінчуються провалом.

Дружина не повинна повністю розчинятися в сім’ї. Жінка, яка зрадила своє «я» заради чоловіка, з часом стає тягарем. Не можна жити тільки бажаннями чоловіка, не можна думати тільки про дітей і каструлі.

Чоловік повинен бути потрібен і в той же час вільний. Не потрібно боятися, що він піде. Також не можна наcильно утримувати людину біля себе, якщо він цього не хоче. У будь-який момент чоловік може піти. Ви не повинні перейматися такими думками.

У кожного можуть бути свої інтереси. Це аксіома відносин. Не потрібно тягати свого чоловіка на шопінг. Не потрібно їздити з ним на риболовлю, гризучи цим себе. Також у кожного повинні бути свої фінанси. Принизливо просити у чоловіка грошей на проклaдки або на сигaрети.

У будинку повинна бути тварина. Бажано теплокровна. Собака, кішка, хом’як – той, кого можна потискати-помацати.

Довго живуть в шлюбі люди з близьким темпераментом. Звичайно, можна згладити деякі відмінності в темпераменті, можна підлаштуватися під характер іншого. Але якщо ваші «швидкості» полярні, це може погано закінчиться для сім’ї.

Пристрасть в шлюбі не головне. Для того, щоб зберігати високий рівень бажання партнера після багатьох років, проведених разом, потрібні сильні емоції, яких в принципі бути не може. У нормальних відносинах інтuм відходить на другий план. Він не є головним в шлюбі.

Важливі рішення повинні прийматися разом. Доленосні рішення мають обговорюватися в сім’ї. І запам’ятайте, що головне для міцного шлюбу – бажання йти на компроміс.

Дуже короткий висновок. Сімейне життя – це поєднання любові, довіри, взаємодопомоги, сили волі і терпимості.

Читайте також: “Довічне позбавлення прав”: як працюватиме нова система в Україні

You cannot copy content of this page