fbpx

15 дієвих порад про кохання від психолога Михайла Лабковського

Михайло Лабковский є популярним практикуючим психологом з тридцятирічним стажем, автором книг про стосунки. Лабковский регулярно проводить семінари та тренінги, в яких акцентує увагу на питаннях підняття самооцінки, набуття сенсу в житті, побудови міцних стосунків. Пропонуємо вам дізнатися декілька порад від психолога, які допоможуть вам знайти своє щастя.

Ви будете нікому не потрібні, якщо не навчитеся любити себе самого. Прийміть себе таким, яким ви є, з усіма недоліками. Тоді і інші люди потягнуться до вас.

Якщо після декількох побачень ви не відчуваєте себе добре з людиною, то немає сенсу продовжувати стосунки і призначати ще побачення. Подумайте, адже люди при перших зустрічах показують себе з найкращого боку. І якщо вас вже щось не влаштовує в людині, то далі буде тільки гірше.

Дівчата не можуть знайти собі партнера не тому, що завищують вимоги до чоловіків, а тому, що самі бояться піти назустріч стосункам.

Ви не вийдете заміж, якщо нав’язливо будете ставити перед собою цю мету. Здорові люди не йдуть до цього, вони прагнуть кохання, а все інше до нього додається. Якщо вони хочуть кохати, то зустрінуть чоловіка, який подарує їм своє кохання у відповідь. І вони знайдуть щастя.

Не варто навіть починати спілкування з одруженими чоловіками, якщо ви перебуваєте в пошуках супутника життя. У нього вже є дружина, повірте, йому не потрібна друга. Тому не втрачайте часу дарма, роззявляючи рот на чуже.

Якщо ви зустрічаєтеся з чоловіком протягом року, або навіть живете разом, а він не робить ніяких кроків на шляху до одруження, то вам варто задуматися – а чи варто взагалі продовжувати ці стосунки. Можливо, чоловік просто не готовий до серйозних стосунків і з ним ви втратите час, якщо самі дозріли для заміжжя.

Якщо ви постійно перебуваєте тільки вдома, ведучи домашнє господарство і займаючись вихованням дітей, то ви в будь-якому випадку зупиняєте свій саморозвиток. Тому чоловікові стане нудно з такою дівчиною, так що він може почати шукати іншу. І зауважте, що чоловік не наполягає на тому, щоб ви завжди сиділи вдома.

Якщо вас щось не влаштовує в партнері – розійдіться з ним. Вас ніхто не тримає. Не бійтеся самотності. Бійтеся того, що вам доведеться переступати через свої бажання, щоб задовольнити чужі. Воно того не варте.

У стосунках все дуже просто. Є ви зі своїми недоліками, а є партнер – зі своїми. Ви або приймаєте їх все, або вам не по дорозі. Краще розлучатися до того моменту як ви обзавелися дітьми і оформили кредит.

Якщо ви є психічно здоровою людиною, то завжди будете цінувати себе більше за інших. Ніяка любов не варта того, щоб йти заради неї на жертви. Якщо від вас вимагають змінюватися, якомога швидше тікайте від цієї людини. У вас немає причин терпіти неповагу до себе.

Не намагайтеся приховувати свою справжню сутність. Будьте такими як є, бо вдаваність розкриється рано чи пізно.

У парі, в якій одна з людей не любить себе, апріорі не може бути щасливих стосунків.

Коли ви розлучаєтеся, в першу чергу, подивіться на себе. Не намагайтеся перекладати провину на іншого. Починайте, перш за все, з себе.

Говоріть людині, коли вам не подобаються її дії і вчинки. Якщо вона не змінюється, говорите ще раз. Якщо знову ігнорує ваші слова – йдіть.

Нормальна людина ніколи не буде продовжувати стосунки, в яких до неї немає поваги. Вона навіть їх не почне.

Фото – probusiness.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page