fbpx

2 неймовірні інгредієнти, які виведуть з вашого організму кілограми токcинів та зайву вагу

Їжа, яку ми їмо, впливає на кожну частину нашого організму, особливо на нашу травну систему, передає Елки Зеленые.

Токсини з їжі, яку ви їсте, накопичуються всередині тканин організму і з часом це може викликати серйозні проблеми зі здоров’ям, такі як запoр, діaрея, слабка імунна система і брак енергії.

Детоксикація товстої кишки може стати вирішенням цих захвoрювань. Це також допоможе вам втратити зайву вагу і поліпшити загальний стан здоров’я. Якщо ви не знаєте, детоксикація є першим кроком, коли йдеться про втрату ваги, і це перше, що дієтологи рекомендують перед початком кожної програми по зниженню ваги.

Наступні два компоненти можуть допомогти вам в детоксикації товстої кишки і укріпленню здоров’я:

Кефір містить молоко і специфічні зерна. Це відмінне джерело білків, мінералів, амінокислот, вітамінів групи В, які особливо корисні для кишечника.

Цей метод детоксикації товстої кишки знищить кишкову паличку і очистить кишечник.

Він посилить функцію вашої травної системи і зміцнить імунну систему.

Насіння льону – воно дуже малесеньке і ви повинні попередньо замочити його у воді. Насінинки містять альфа-лінолеву кислоту, яка є одним з видів омега-3 жирних кислот, відомих своєю ефективністю з видалення токcинів.

Травна система не може переварити насіння, коли воно ціле, тому переконайтеся, що ви подрібнили їх за допомогою кавомолки.

Кефір і насіння льону – це потужне поєднання, коли справа доходить до чищення товстої кишки. Використовуйте його в менших кількостях, і поступово збільшуйте дозу, тому що ферментовані продукти, такі як цей, можуть вплинути на ваше травлення.

Ви можете приймати цей засіб 2-3 рази на тиждень протягом 15 днів. Після закінчення цього періоду оптимальна потужність імунної системи буде відновлена.

Спосіб приготування і застосування:

  1. Додайте одну столову ложку подрібненого насіння льону в ¼ склянки кефіру. Випийте склянку цієї суміші вранці, на голодний шлунок і ще один стакан перед сном.
  2. Крім того, пам’ятайте, що протягом всього періоду детоксикації необхідно випивати 8 або більше склянок води щодня.
  3. Робіть це протягом тижня, а потім зробіть 2-денну перерву.

Після перерви ви можете знову повторити процедуру. Насправді, ви можете повторювати процес детоксикації кожен раз, коли відчуваєте, що організм цього потребує.

You cannot copy content of this page