fbpx

20 років в ефірі: в Україні закривають популярне вокальне шоу

“Караоке на Майдані” йде з ефіру.

Популярне музичне талант-шоу “Караоке на Майдані” йде з ефіру після 20 років існування. Фінальна зйомка програми відбудеться 16 грудня.

Про це «ФАКТАМ» розповів незмінний ведучий проекту Ігор Кондратюк, пише Лайм

“Караоке на Майдані” для мене, як і для багатьох, стало віддушиною в житті. Я виходжу перед своїми глядачами і сам співаю з ними, ні про що не думаючи. Зрозуміло, що програма застаріла, адже вона придумана ще в минулому столітті. Але кожен раз, приїжджаючи з нею в нове місто, я збираю на майданчику більше п’яти тисяч чоловік!

Читайте також: МОЯ ЛЮБОВ: ДЖАМАЛА ПОДІЛИЛАСЯ НІЖНИМ ФОТО З МАЛЕНЬКИМ СИНОМ

Скажіть мені, хто це зробить ще? Звичайно, дуже хочеться запустити щось подібне, але вже на зовсім новому рівні. І дай Бог, щоб мій новий проект протримався так само довго, як “Караоке”. Тільки, не впевнений, що в 75 років я буду залишатися активним, не дурним і не нудним ведучим. Поживемо – побачимо “, – сказав продюсер.

“Караоке на Майдані” – одне з перших талант-шоу на українському телебаченні. У 2014 році програма була занесена до “Книги рекордів України” як “Найтриваліший розважальний проект України”. Свою кар’єру в “Караоке” починали такі зірки, як Тіна Кароль, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Alyosha, Макс Барських, Маша Собко, групи “Авіатор”, KADNAY і багато інших.

Вперше “Караоке на Майдані” вийшло на екран 17 січня 1999 року в телеканалі “Інтер”. З 2007 по 2009 рік шоу показував канал “1 + 1”, з 2009 – СТБ. Останній випуск програми глядачі телеканалу СТБ зможуть побачити 20 січня 2019 року.

You cannot copy content of this page